Pregnyl tüszőrepesztőt kapott valaki?
Ez a 2. Clostis hónapom, most a 12. napon kaptam a repesztőt. Rá 36 órára voltunk együtt...
Szerintetek mennyi az esêlyem?
Van olyan hogy nem hat az injekció?
Kérlek irjatok tapasztalatokat hogy legyen egy kis remêny. Most a 16. napon vagyok
Dejó neked :-)
És szedtél clostyt is? Mindjárt elsőre sikerült? Elotte meddig probalkoztatok? Mi már 1,5 éve sajnos
Bizony türelem... A legnehezebb
:-( remélem azért sikerül bár nem fűzök nagy reményeket.
Amugy 2 napja puffadok... Lehet a pregnyltol?
Én mind2 hónapban jól reagaltam a clostira. Mikor babásak lettetek változott vmi amiből tudtátok?
Az első terhességnél határozottan emlékszem, hogy elmaradt az egyébként mindig rettenetes mellfeszülés, más tünetem ne volt. Az émelygés csak azután kezdődött, miután elmúltam 6 hetes.
A másodiknál semmi különös nem volt.
A harmadiknál elmaradt az azt megelőzően egy évig kínzó progeszteronhiányos pecsételő vérzés is, ami akár 5 napig is szokott tartani (Utrogestant is szedtem, de szedtem az azt megelőző sikertelen hónapban is, mégis volt pecsételő vérzés).
Kedves kérdező!
Sikerült abban a hónapban a baba?
Most én is ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te akkor. 12. ciklusnapon tüszőrepesztő szuri és másnap este, vagyis ma leszünk együtt a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!