Megnéznétek a hőgörbémet? Aggaszt hogy nem nagyon emelkedik a hőm, a 14. cn-on kaptam tüszőrepesztőt.
Az a lényeg, hogy 3 napon belül min. 0,4 fokot emelkedjen és alaphő fölé.
Nálad ez mind megvan: egyik napról a másikra 0,4 fokot ugrott, és alaphő felett van. :)
Majd írd meg, hogy sikerült-e!
Drukkolok!
Tényleg, most néztem csak én is!
Ez már inkább túl sok. Illetve túl gyakori.
A spermák 72 órán át életképesek. Sokkal jobb 2-3 naponta együtt lenni, mert ha minden nap együtt vagytok, akkor alkalmanként sokkal kevesebb kiskatona áll rendelkezésre. Állítólag a minőségük is gyengébb.
:-) Ez miatt nem aggódom,mikor a kisfiam fogant,még ennél is többször voltunk együtt a férjemmel :-) igazi kis szerelem gyerek,és a következő pici is az lesz.Nem "csak" babagyártás miatt szeretkezünk,hanem mert nagyon jól esik,imádom a férjem,és imádok vele szerelmeskedni! :-))))
A görbén ahol látjátok,hogy többször is együtt voltunk,ott az egyik nap reggel,a másik nap este,így több mint 36 óra telt el. :-)
Ha esetleg ez miatt nem sikerülne ez a hónap,akkor a következőbe betartjuk a 2-3 naponta szeretkezést!
Jah,..és emelkedett még a hőm :-)
Persze, így is teherbe lehet esni, csak az esélyek egy picit alacsonyabbak. Viszont csak ezért ne legyetek kevesebbet együtt. :)
A görbéd szépen kúszik fel! :)
Sziasztok!
Aki még nézi a kérdésem,gondoltam elújságolom, hogy sikerült a baba!:-DDD 11 dpo-tól kezdve egyre erősödő pozitív tesztjeim voltak,és ma reggel csináltam egy clear blue digitális tesztet,ami még jobban megerősített abban, hogy sikerült,kisbabát várok!:-DDDDD
19.-én szeretnék dokihoz menni,írok még hogy mi van velünk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!