Nemvárt napján Be Sure teszt, megnéznétek?
Figyelt kérdés
Igen, szétszedtem :) mert nagyon beárnyékolt a műanyag keret...
Ahol a zsepin van egy pici szösz :) én ott látom a halvány csíkot!
Mondjátok, hogy nem szellemcsík!
2 éve várjuk! Olyan nagyon szép karácsonyi ajándék lenne <3
Tisztára remeg a kezem, annyira ideges vagyok és izgulok, ugye nem csak beképzelem?
2014. dec. 18. 08:14
1/12 anonim válasza:
Sajnálom, én nem látok rajta semmit.
2/12 anonim válasza:
Sajnálom de én semmit nem látok. :( majd legközelebb.
3/12 anonim válasza:
Én sem sajnos. Ami nem jelenti azt, hogy nincs ott. Csattogj le a boltba egy 2 db-os x-epil csíkért. ;-)
4/12 anonim válasza:
még csak mára nem várod lehet belőle valami, bár a képen én sem látom...nekem egy hét után lett csak halvány pozi, szurkolok
5/12 anonim válasza:
nega ha pozi lenne akkor igy is ugy is látnád feleselegesen bajlodsz a szétszedéssel
6/12 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet...
csak már annyira, annyira szeretném :(
2014. dec. 18. 08:40
7/12 anonim válasza:
Sajnos ez nega:( Latom amit te de annak nincs szine es nagyon a szelen van a tesztnek...
Remelem pozi lesz par nap mulva drukkolok neked!!!
9/12 emmatibi válasza:
Én látom, amit látsz, de úgy tűnik elég távol van a kontroll csiktól. Ha pozitiv, pár nap múlva biztos egyértelmű lesz :) Tudom, nehéz kivárni, de gondolj arra, hogy karácsonyra már tudni fogod :) Ha meg negativ lesz, jön az újabb próbálkozós hónap!! Kitartás!!! :)
10/12 anonim válasza:
Ha ez az a tesztféle ami ilyen műanyag dobozban van, akkor látom én is a második csíkot, de mivel szétszedted közelebb kerestem, mint a sima teszteken. Ismételd meg két nap múlva egy sima egyszerű tesztel, amit nem kell szétszedni, mondjuk ha ez pozitív, akkor pár nap múlva már ezt a félét sem kell szétszedni, hogy lássad. Drukkolok!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!