Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez mar terhesseg?

Lehet ez mar terhesseg?

Figyelt kérdés
Mindig vedekezes nelkul szeretkezunk es most jan.ban peteereskor is voltunk egyutt tobbszor is, mert babat akarunk mar vegre. Mar jovoheten mensi ideje lenne,de nem tudom mitol erezhetem azt hogy olyan puffadt a hasam,mint mensikor szokott,vagyis meg attol is nagyobb. Ez mitol lehet? Voltak a heten fejfajasaim,gyakori pisilesek, hanyingerem is, es a melleim is feszultek egy kicsit, mintha nagyobb lenne most...
2015. jan. 16. 18:24
 1/1 anonim válasza:
100%

Meglehet,de az is hogy nem! A terhesség korai jelei megegyeznek a menstruácioèval! Nekem 3 gyerköc van de mindegyik terhessègemnél azt hittem menstruálni fogok! Tipikusan azok a tüneteim voltak!

Legyél egy kicsit türelmes es várd meg a menzeszed várhato idöpontját! Sok szerencsèt!

2015. jan. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!