PreMens tablettát szedtétek? Segített a teherbeesésben?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 12:37
1/7 anonim válasza:
Én több hónapig szedtem, sajnos nem segített...
2/7 anonim válasza:
OFF: A PreMensben baratcserje van, az csak akkor segit, ha normalis az ösztrogenszinted, a progeszteron szinted viszont alacsony. Ha az ösztrogenszinted tul magas, akkor önmagaban keves lehet, azt erdemes E-vitaminnal /Omega 3-as zsirsavval beallitani.
Szoval kellenek horonertekek hozza, hogy tudni lehessen, hogy van-e ertelme szedni.
3/7 anonim válasza:
nekem jól összekutyulta a ciklusomat...pedig progihiányom van...
4/7 A kérdező kommentje:
:( akkor sajnos ez sem "csodaszer" köszönöm a válaszokat
2015. jan. 17. 09:29
5/7 anonim válasza:
Nem csodaszer, de bizonyos esetekben hatásosabb és megbízhatóbb, mint más szintetikus szerek. Nekem a vetélésem után úgy megborult a hormonháztartásom, hogy szerintem még peteérésem sem volt. Most 4. hónapja szedem, és az utóbbi 2 ciklusban újra éreztem a p.é.-s tüneteket. Szóval hatásos, ez fix. De fontos, hogy minimum 3 hónapig szedd. Ha a prolaktinszint miatt nem esel teherbe, akkor bizonyos határok között valószínűleg rendbe rakja.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2015. márc. 9. 14:58
7/7 Tulpe válasza:
Én most kezdtem el szedni, szintén babát szeretnénk.
Régi kérdés, de ha esetleg olvasod, leírod, hogy miket tapasztaltál, segített -e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!