Azoktól kérdezném, akik több évig (min.4-5) szedtek fogamzásgátlót. Mennyivel a gyógyszer abbahagyása után estetek teherbe? Egyáltalán mi a normális?
Nekem kihozta a pcosom ( 4 évig szedtem a Yasminelle-t), 1 év volt, mire újra menstruáltam, az is 3 hónap szénhidrátcsökkentett diétába került. Szóval nem lehet előre tudni, van, aki azonnal teherbeesik (és érdemes is kihasználni az első gyógyszermentes hónapot, mert akkor tényleg könnyebb lehet).
Ha a ciklusod 2-3 hónap alatt nem rendeződik, és nincs baba, akkor menj el endokrinológushoz. Ne nőgyógyászhoz, mert az felírja a Norcolutot, amitől még jobban elvékonyodhat a méhnyálkahártyád, és a problémát nem szűnteti meg, nem is értem, miért adják.
Még csak tervezzük a babát, én libidócsökkenés miatt hagytam abba annó, de örülök, mert nézhettem volna, mint nyuszi a fűben, hogy miért nem esek teherbe.
5 évig szedtem első alkalommal összejött a baba. utána másfél évig szedtem és szintén első hónapban összejött a baba.
ezt a levelet szedd végig, és én a helyedben rögtön probálkoznék. a legtöbb orvos már inkább azt javasolja hogy egyből álljanak neki a párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!