11/22 anonim válasza:
Én is negatívnak látom,de valószínű,hogy korán teszteltél. Azért szívből kívánom,hogy végül olyan eredményt kapj,amilyet szeretnél!
13/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a drukkot😊😊
Elvezem a nega teszteket felrakni es nem parazom tesztelni mert nem vagyok ragorcsolve es imadom a csikokat vadaszni😊😊😊😊
Ez van️
2015. jan. 15. 13:25
14/22 anonim válasza:
Ha felteszed még 5X a kérdést: akkor is negatív...
Várd meg a nemvárt napját és akkor lehet, hogy már pozi lesz!
Nem értem miért kell egy kérdést többször feltenni....
16/22 anonim válasza:
En is imadom a csikokat vadaszni, es mar egy pozi ovu teszt lattan is örömmamor fog el :)
17/22 anonim válasza:
Én kinagyítottam,nekem gyanus hogy haloványka pozi...írj légyszi késöbb hogy mi van veled,teszteltél e késöbb !
18/22 A kérdező kommentje:
En is imadom vadaszni oket csak kiborit ez a sok szellemcsikos teszt de ez most valami masnak latszik😊😊😊
Bar mindig ezt mondom!
Koszi csajok mindenkepp megirom par nap mulva mi lett😊😊
2015. jan. 15. 19:26
20/22 anonim válasza:
Milyen erzekenysegü teszted van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!