Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Palástfű-cickafark tea?...

Palástfű-cickafark tea? Hogyan, mikor, mennyit?

Figyelt kérdés

Szeretném elkezdeni inni a teákat,mert már 10 hónapja nem sikerül a baba :(

Leírnátok, hogy mikor mennyit kell inni, milyen mennyiségben?

Ma jött meg...mikor kellene elkezdeni?

Mindenhol mást olvasok, mást ajánlanak.

Használnak?

Köszönöm ha segítetek!

2015. jan. 14. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

A cickafarkot kezdd el inni,ha elmúlt a mensid,az ovuig!utána mehet a palástfű tea a mensiig,ami remélhetőleg nem lesz meg!mensi alatt nem azabad a cickafarkot inni,mert vérbőséget okoz,szóval a mensi alatt nem idd egyiket sem!

Napi egy csészével!

Sok sikert!

2015. jan. 14. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm-köszönöm!!!!!!!!
2015. jan. 14. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak összezavarni, de én úgy olvastam, hogy a cickafarkteát mensi első napjától kell.

Amúgy a cickafark pont, hogy vérzéscsillapító hatású. :)

2015. jan. 15. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Cickafark a ciklus első felében ovulációig, ciklus második felében ovulációtól palástfű.

A cickafark beállítja a rendszertelen vérzést, a palástfű erősíti a méhet, segíti a beágyazódást.

Cickafarkból semmi szükség napi egy csészénél többre. Úgy tudom vérzés alatt is lehet (nekem ez segített beállítani 5 naposra a vérzésemet). Palástfűből is legfeljebb napi két csésze.

És nem szabad a gyógyteákat hónapokon keresztül folyamatosan inni, inkább kúraszerűen.

Készítéskor érdemes kerülni a fém eszközök használatát.

2015. jan. 16. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!