Leírnátok nekem, hogy a cickafark és a palástfő teát, hogy kell inni?
az első teás hónapban a 36 napos ciklusomból 33 napos lett, aztán 31, a 3. teás hónap pedig 28 napos.
Clostyt és méhpempőt nem használtam.
Én negyedik hónapja iszom, miután egy késői missed ab után összezavarodtak a hormonjaim. A legutóbbi (harmadik havi teázás után) elkezdtem újra érezni a peteérési tüneteket, és visszaállt a régi, 28 napos ciklusom. Nem hagytam abba, de elkezdtem hozzá szedni a barátcserjét is.
Az első két hónapban 2-2 csészével ittam a teákból, ahogy előttem is írták: félidőig cicka, utána palástfű. 3. hónapban visszavettem 1-1 csészére. Ne ízesítsd szerintem.
Az orvosom szerint kb. annyit ér, mint a ráolvasás, de szerintem ez ütötte helyre a dolgokat. (Gyógyszert nem szedtem.) A barátcserjére viszont ő is esküszik, szerintem érdemes kipróbálnod. Három hónap alatt épül fel. Szerintem a tea is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!