Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első ránézésre negativ. De...

Első ránézésre negativ. De tényleg az?

Figyelt kérdés
Hajszálvékony nagyon halvány csikocska,de ott van,2percen belül már láthato volt.Véleményetekre vagyok kiváncsi.Rengeteg ilyen kérdés van,most én is bele estem a vajon szellemcsik vagy pozi kérdés csapdájába.A mensim első napja szerdán volt,szombaton az utolso,nagyon kevés volt és inkább barna.Ovum Dec.22-24 körül volt. [link]
2015. jan. 14. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem negativ :/ de ne legyen igazam
2015. jan. 14. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de én is negatívnak látom.
2015. jan. 14. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez negatív.

De ha rendesen megvolt, miért képzelsz oda csíkot?

2015. jan. 14. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Negatív.
2015. jan. 14. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
negatív
2015. jan. 14. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem olyan volt a havim mint máskor,nagyon kevés és nyilván nem teszek fel totál negatív tesztről képet.Én igy is látom de akkor valószínű hogy csak szellemcsik :/ köszönöm nektek hogy ránéztetek :)
2015. jan. 14. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Negatív, és menstruáltál is. Ha piros színű volt, és nem végig barna volt, akkor azt veheted menstruálásnak, de a barnázás nem normális, nézess hormonértékeket endokrinólgussal.
2015. jan. 14. 20:17
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!Megfogadom a tanácsod,mert a 3 napbol 2 totál barna volt és baromi kevés.
2015. jan. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!