Most csináltam egy tesztet, ami első ránézésre sajnos nagyon negatív. Azonban fény felé tartva látható a második csík is. Ez valós lehet vagy ez csak a "szellemképes"csík?
Szia!
Velem ugyanez volt amit leírtál(ugyanezzel a teszttel), először negatív majd mikor kimentem vele a napfényre nagyon nagyon halványan láttam a csíkot, nem akarok hamis reményeket kelteni, de rá egy hétre már erős pozitívat teszteltem:) 20 as érzékenységű, vegyél Qupido-t majd, az 10-es (kb.1500 Ft)de ha kimarad a menzi akkor már majdnem mindegy mivel tesztelsz! Sok sikert, szurkolok!
Hát már nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni, remélem jó! Szorítok Neked is, remélem 1-2nap múlva egy becsületes +at tesztelhetünk.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szia! Köszi, hogy érdeklődsz, aranyos vagy. Teszteltem egy -at és azóta meg is jött sajnos, de mára ki is "lábaltam" belőle, úgyhogy új hónap új remény:)
Te is így jártál a teszttel? És nálad mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!