Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesseg elso heti...

Mik a terhesseg elso heti tunetei?

Figyelt kérdés
par napja egyutt voltunk a baratommal, es kicsit fura lettem a napokba.. Allandoan ehes vagyok, sokat eszek pedig nem voltam ilyen eddig volt h napokig nem ettem.. Viszont nem hanytam es nincs is hanyingerem.. Szerintetek lehetek terhes? A vedekezesrol annyi, h szakitasos a szex es nem megy belem soha. A rossz/serto velemenyeket mellozzetek legyszives :)
2015. jan. 14. 11:11
1 2
 11/17 anonim válasza:

Kedves 6.! Már ne haragudj de miért írnék hülyeségeket? Nem azt mondtam, hogy azonnal rohanjon a boltba, és még ma csináljon tesztet, mert csak most lehet. Pusztán csak tájékoztattam, hogy se nem túl drága, se nem túl bonyolult beszerezni. És ez természetesen parás egy tininek, de inkább azt tudják meg a szülei, hogy ha már védekezés nélkül szeretkezett, van bennyi annyi felelősségtudat, hogy tesztet vegyen, mint azt pár hónap után, hogy nagy szülők lesznek. Amúgy előtte pont a 2 hetes dolgot írtam le. Megértésed köszönöm.

A 4. és 5. válaszoló

2015. jan. 14. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha terhes is vagy sem valószínű h tüneteid vannak...és ez visszafelé is igaz. Másrészt produkálhatsz te bármilyen tünetet, abból 100%-ra nem tudod meg hogy baba lesz-e! Ha késik a nemvárt az már egy tünet! :) A màsodik a pozitív teszt, és ezutàn is csak akkor biztos ha a doki szájából hallod! Írhat bárki bármit...úgyis várnod kell mert mi nyilván nem tudhatjuk! Második babámat várom, egyiknél sem volt semmi jele (azon kívül hogy nem jött meg)!
2015. jan. 14. 13:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszotokat! :)
2015. jan. 14. 14:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia, nekem voltak az 1. héten tünetek, de teljesen mások. Hétfő-szerda-pénteken voltunk együtt menstruáció után, szombattól már rosszul voltam, vasárnaptól 1 hétig naponta többször jártam WC-re hasmenéssel. Nem tudom, melyik nap fogant a 3 közül. Éhség érzetre nem emlékszem. Sajnos nem maradt meg ez a terhesség.
2015. jan. 14. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: még annyi, hogy bármi elképzelhető. A megszakításos védekezés sem 100%-os sajnos, szóval bármi előfordulhat. Ha gyökeresen megváltozott egy szokásod az addigiakhoz képest, akkor gyanakodhatsz.
2015. jan. 14. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 10 nappal az együttlét után lettek tüneteim. Szédülés, mellfájás, kaja undor illetve mértéktelen tojás imádat :) Soha nem voltam oda a tojásért, de akkor szinte csak azt ettem. Hőemelkedés, hidegrázás.. Sajnos nem maradt meg a terhesség.
2015. jan. 15. 10:27
 17/17 anonim ***** válasza:
14 napra rá az együttlétre: mellfeszülés, apró hasi görcsök, pár napra rá: szag és ízérzékelés megváltozása, émelygés, szurkáló érzés alhasban, majd kimaradó vérzés
2015. jan. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!