Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesseg elso heti...

Mik a terhesseg elso heti tunetei?

Figyelt kérdés
par napja egyutt voltunk a baratommal, es kicsit fura lettem a napokba.. Allandoan ehes vagyok, sokat eszek pedig nem voltam ilyen eddig volt h napokig nem ettem.. Viszont nem hanytam es nincs is hanyingerem.. Szerintetek lehetek terhes? A vedekezesrol annyi, h szakitasos a szex es nem megy belem soha. A rossz/serto velemenyeket mellozzetek legyszives :)
2015. jan. 14. 11:11
1 2
 1/17 anonim válasza:
0%
Ha a kezedet a hasadra teszed, és rugdos valami, akkor... ööö, pillanat, ez talán nem az első hét...
2015. jan. 14. 11:21
 2/17 anonim válasza:
Mi is így voltunk nem védekeztünk. A párom belém sem ment soha mégis meglett a baj sajnos. Én 6.-hetes terhes voltam. Nagyon felelőtlenek voltunk! A ételre rá sem tudtam nézni, hányingerem volt meg hánytam is. A édeset nem kìvàntam pedig imádom. Szerintem csinálj terhességi tesztet! Én is csináltam az első azt mutata hogy nem vagyok terhes. Utána egy hétre rá újból csináltam az már kimutata hogy terhes vagyok.
2015. jan. 14. 11:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem olyan korulmenyek kozott vagyok h tudjak terhessegi tesztet venni feltunes nelkul. De mar paran kerdeztek h terhes vagyok e h hirtelen ennyit eszek, csak h igazabol furcsa mert 1hete kb h egyutt voltunk es mar par napja van ez szoval szerintem korai lenne terhessegi tunetnek.. De koszonom a valaszod!
2015. jan. 14. 11:31
 4/17 anonim válasza:
Az első hetekben ritkán felismerhetőek, vagy akár ritkán produkál tüneteket a terhesség. Az együttlétre rá 2 héttel csinálj egy terhességi tesztet. Előtte valszeg fölösleges, nagyon kivsi rá az esély, hogy kimutatja. Ha az negatív, egy hét múlva ismételd meg, ha az is negatív és meg is jön valszeg nem lehetsz terhes. De óvatosan, barátnőm is megnyugodott amikor megjött neki, terhességi tesztet sem csinált. Kövi hónapban is produkált vérzést, azonban jöttek a tipikus tünetek, és kiderült hogy havi vérzés ellenére is babát vár.
2015. jan. 14. 11:33
 5/17 anonim válasza:
Figyelj egy teszt nem olyan drága 1000-1500 körül mozog, és drogériában is kapsz, pl dm pároddal közösen csak össze tudjátok dobni. Inkább mint egy abortusz, vagy gyerek, gondolom fiatal vagy. Mindkettő jóval drágább
2015. jan. 14. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:

ma 11:35

Most miért írsz hülyeségeket? Írta, hogy pár napja voltak együtt, úgysem mutatná még ki, majd 2 hét múlva kb.

2015. jan. 14. 11:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Pár napja történt az aktus...még be sem ágyazódott, ergó tüneteid sem lehetnek!

Olvass utána légyszives! HA sikeres a megtermékenyítés akkor MINIMUM 7-10 nap mire a teszt kimutatja a HCG hormont ami a tüneteket okozza!

Biológia...testün

2015. jan. 14. 11:46
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen en is halottam mar ilyet egy lany 4honap utan jott ra h terhes mert megjott minden honapban!

A tesztrol pedig, itt nem a penzzel van a baj hanem h nem nagyon tudom feltunes nelkul meg venni, ugy hogy a szuleim ne tudjanak meg semmit a tesztrol. Tehat varnom kell meg azzal h meg vegyem!

2015. jan. 14. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Pár nap után nincs tünete a terhességnek, azok az első kimaradt menstruáció után kezdődnek. Az, hogy sokat eszel, lehet annak is a tünete, hogy meg fog jönni. (Nekem a mensi előtt vannak falási rohamaim. Amikor terhes voltam, pont az ellenkezője volt, rá sem tudtam nézni a kajára, úgy émelyegtem egész nap)
2015. jan. 14. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl. egyáltalán nem volt különösebb étvágyam az elején. Nekem a melleim fájtak nagyon. Valamint, amikor visszavezettem a korábbi tüneteket azután, hogy kiderült, babát várok, volt 1-2 alkalom, hogy durván megszédültem. Nem úgy, ahogy korábban, amikor lehetett oka, hanem egy helyben fekve, megfordult velem a világ pár pillanatra. Aluszékony is voltam a fogantatás idején és az azt követő 1-2 hétben, szintén visszavezetve az eseményeket derült ki. De nekem a mellfájdalom volt az első egyértelmű jel, amiért elmentem a gyógyszertárba tesztért.
2015. jan. 14. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!