11/16 anonim válasza:
Negatív. Nem is értem, miért teszteltél, ha még csak ma kellene megjönnie. Én mindig a nemvárt napja után 1 héttel teszteltem, ha nem jött meg addig.
Ne stresszelj sokat, mert az is oka lehet annak, ha nem maradsz terhes.
12/16 anonim válasza:
A 9-12. DPO-s pozi tesztek meg egyáltalán nem az általános kategória, inkább úgy mondanám, hogy ritka mint a fehér holló, erre kár alapozni, ezzel ne idegesítsd magad.
13/16 anonim válasza:
Az, hogy a teszt mikor mutatja ki függ a peteérésed időpontjától. Nekem ugyan szabályos 28 napos ciklusaim vannak a peteérésem mégis a 11. napra szokott esni. Én ma teszteltem halvány pozitívat, bár még van a menstruációig lenne 3-4 napom. Ha nekem is a 14 napon lenne peteérésem semmit sem mutatna a teszt. Ne keseredj el, mert ez a teszt még csikos is lehet. Drukkolok!
14/16 anonim válasza:
Esküszöm, hogy látok ott valamit...
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!
nem tudom mi lesz ennek a vége...
Vasárnap volt egy törlésnyi rózsaszín maszatom, azóta semmi. Ma megint minimális, inkább barnás...
Hasam nem fáj, cicik eddig feszültem, ma már nem annyira, viszont a mellbimbók érzékenyebbek (melltartó is piszkálja)
Holnap ha nem jönne meg, csinálok még egy tesztet
2015. jan. 14. 17:44
16/16 anonim válasza:
Kedves kérdezö !mi lett?2 csik?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!