Reggeli pozitív lh teszt is pozitív?
Figyelt kérdés
November elején volt egy spontán vetélésem az 5. hétben. Azóta már kétszer megjött 23 és 25 napra. Nekem a ciklusaim 30-35 naposak voltak ezelőtt. Dec 24-én jött meg utoljára, tehát ez már a 20. ciklusnapom. Mivel eddig sosem sikerült pozitívat tesztelnem ovu teszttel(akkor sem, amikor sikerült a megtermékenyülés), ezért ebben a ciklusban reggel és este is tesztelek. Tegnap este még negatív volt a teszt és voltunk is együtt, ma reggel ugyanolyan erős a két csík, tehát ma van ovum?2015. jan. 13. 09:09
1/6 anonim válasza:
Sztem igen. Vagyis en ugy tudom, hogy a teszt utan 12-24 oraval van a tuszorepedes, de igen. Sztem ha egyszer pozitiv akkor az. Sztem azert mondjak, hogy este kell csinalni, mert akkor koncentralt a szervezetben az a hormon, amit nez. Mint a terhessegi tesztet is reggel ajanljak csinalni, de ha este lesz pozitiv, attol meg terhes vagy nem? :) Ha tegnap voltatok egyutt valoszinuleg el is csiptetek. Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Szoritok, irj majd mi lett! En mar masodik honapja ovutesztelek :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából nem fűzök hozzá sok reményt, a vetélés előtt túl bizakodó és beleélős voltam, így nagyot koppantam, amikor barnázás miatt bementem a kórházba és az orvos(jó erős pozitív teszt után pár nappal) az ultrahangon nem látott semmit. Rettegek, hogy meg ne történjen mégegyszer, és ezért próbálom nem beleélni magam annyira.
A biztonság kedvéért azért holnap is összebújunk :P
2015. jan. 13. 17:42
4/6 A kérdező kommentje:
Most csináltam még egyet. 3 órán keresztül nem ittam, nem pisiltem, szinte alig látszik a második csík. Ez így normális, hogy hírtelen leesik?
2015. jan. 13. 18:28
5/6 anonim válasza:
Igen ez normális, hogy ilyen piszok gyorsan leesik. Sokat olvastam utána az ovu tesztnek. Most mi is ezzel próbálkozunk, hátha sikerül. Tegnap halványabb volt nekem a második csíkom mint az ellenörző csíkom, ezért szerintem mára lesz erős. Szurkolok, hogy sikerüljön a kicsi neked is :)
6/6 anonim válasza:
kedves 5-ös, milyen lett ma az lh teszted? Erösödött a masodik csik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!