Lett valaki terhes úgy közületek, hogy a teszt a megadott időn túl lett pozitív?
Tegnap kellett volna megjönnie, az előbb csináltam egy x-epil tesztet. először nem láttam semmit, ki is dobtam. Most viszont mintha irtó halványan ott lenne a 2. csík!
Nem tudom mikor van pé-m, szóval lehet nem középidőben, ezért halvány? Vagy létezik, hogy csak a helyét látom? Persze, majd csinálok egy újat, csak jajj! :D
Az a baj, hogy csak telefonom van erre a célra és annak meg nem olyan jó a kamerája :S
Egyébként miért nem olvasható le eredmény 10 perc után? LEhet hülye kérdés :D
Sajnos azért, mert száradásnál megjelenhet egy szellemcsík, ami téves pozitív eredményt ad.
Csinálj még egyet holnap, reggeli pisiből.
No kérem, az a helyzet, ma megint csináltam egy tesztet, nem x-epilt, mivel csütörtökön kellett volna megjöjjön. Viszont a leírás szerint a pozitiv eredmény már 40 mp után leolvasható, de a biztos negatívig 5 percet várjak és 30 perc után már nem érványes az eredmény. Kb 3 percet vártam és semmi, aztán 20 percnél visszamentem a fürdőbe és egyértleműen poztiv! De akkor ez most a száradás? Mert igaz h 30 percet ír felső korlátank, de lehet már 20nál száradási csík?
Bocs a hibákért, csak vááá!:D
Csak azt tudom írni, mint a legelején. Tegyél fel képet!
kepfeltoltes.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!