Ez lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete izzadossab vagyok a meg szokottnal hőhullámaim is szoktak lenni.A mensim megjott de csak ilyen barna szinü nem a meg szokott volt2015. jan. 13. 09:56
1/5 anonim válasza:
Ha kételkedsz, csinálj egy tesztet. Én nem volam izzadósabb, de te attól még lehetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
csinaltam de negatív lett .. de egy kis halvány csík lett rajta de lehet hogy elrontottam
2015. jan. 13. 09:59
3/5 anonim válasza:
A halvány csík is csík. Csinálj egy-két nap múlva, ha babás vagy, akkor erősödik a csík.
4/5 A kérdező kommentje:
utána másnap reggel csinaltam és negatív lett. De a mensim meg barnás és fél napig tart
2015. jan. 13. 10:23
5/5 anonim válasza:
Akkor valamilyen nőgyógyászati probléma is lehet. Menj orvoshoz, vizsgálat nélkül (meg orvosi diploma nélkül) itt nem fog senki diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!