Voltatok mar hasonlo helyzetben?
Figyelt kérdés
November 6-an volt meg utoljara a mensim. Ma janalban kicsit barnaztam. Delutan voltam huvelyi ultrahangon, ahol azt mondtak h kb csak 6-7hetes terhes vagyok. Pedig kb mar a 9. Heten kellene jarnom. Kerlek irjatok le h mit gondoltok! Egy het mulva kell ismet visszamennem2015. jan. 12. 17:11
1/6 anonim válasza:
Később fogant a baba én is így vagyok keddhez kéthétre megyek vissza az orvoshoz. Nyugi minden redben lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod! Bizom benne, h minden rendben lesz. Van mar egy 4 eves kisfiam, szuletese elott mar volt egy vetelesem, akkor is kb igy kezdodott minden mint most. Remelem a mostani alkalommal pozitiv visszajelzestbkapokma dokitol. Nalad mikor volt szivhang?
2015. jan. 12. 17:43
3/6 anonim válasza:
Még nincs de remélem ha megyek legközelebb már lesz. Nagyon pici volt múlt héten nagy eséllyel december 14 körül fogant. Nekem két egészséges gyermekem van sosem volt vetélésem, elhalt terhességem. Ami tuti, hogy múlt héten élt mert a hcg szintem vérben 11 ezer volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem verezni, elvesztettem.....meg egyet :((
2015. jan. 13. 08:06
5/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Én is ettől rettegek még két hétig, most már egy hét letelt. Megkérdezhetem neked volt terhes tüneted?
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon faraekony voltam, enyhe hanyinger, mellfeszules
2015. jan. 13. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!