Megnéznéd a tesztem? Hogyan legyek pozitív?
Röviden: 6 éve várunk babára! 2 missed ab majd 4 év csönd, aztán egy biokémiai terhesség, továbbiakban egy sikertelen lombik! Most kèszülök januárban a másodikra, és 4 nappal mensi előtt ez van: [link]
Egyszerűen el sem akarom hinni, ez szerintem nem velem történik, úgysem lesz jó vége és hasonlók járnak a gondolataimban!
Szep pozitiv, gratulalok.
Probalj csak a jo gondolatokra koncentralni, tereld el a figyelmed massal.
Huuuu de szep pozi!
Orulj neki es ne gondolj rosszra!
Sok boldogsagot es szep babavarast!!!
Én se lennék pozitív, de nem is tesztelnék idő előtt, főleg ha már volt egy észlelt biokémiaim!
Te is tudod, hogy a nemvárt előtti tesztelés, könnyen kudarcba fulladhat, hisz még akkor se fix a pozitív, ha már késik....
#6 Gratulálok, ez aztán szép volt!! Ha nincs egy jó szavad se, akkor nyomd már meg azt a kis x-et a sarokban, sokkal kevesebb fáradtságba kerül, mint válaszolni!! Eddigi itt létem során a te válaszod volt a legtapintatlanabb!!!
Kérdező! Amennyiben a mensi napjára erősödik irány az orvosod!! Drukkolok és ne aggódj!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!