Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznéd a tesztem? Hogyan...

Megnéznéd a tesztem? Hogyan legyek pozitív?

Figyelt kérdés

Röviden: 6 éve várunk babára! 2 missed ab majd 4 év csönd, aztán egy biokémiai terhesség, továbbiakban egy sikertelen lombik! Most kèszülök januárban a másodikra, és 4 nappal mensi előtt ez van: [link]

Egyszerűen el sem akarom hinni, ez szerintem nem velem történik, úgysem lesz jó vége és hasonlók járnak a gondolataimban!

2015. jan. 11. 09:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szep pozitiv, gratulalok.

Probalj csak a jo gondolatokra koncentralni, tereld el a figyelmed massal.

2015. jan. 11. 10:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ez biz pozi! szívből gratulálok nektek:):)
2015. jan. 11. 10:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyönyörű :) :) Gratulálok, csak pozitívan!! Azt hajtogasd, hogy minden rendben lesz, és mond meg neki, hogy jól kapaszkodjon meg!! :) :)
2015. jan. 11. 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Huuuu de szep pozi!

Orulj neki es ne gondolj rosszra!

Sok boldogsagot es szep babavarast!!!

2015. jan. 11. 10:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép pozitív. Csak a jó gondolatokat enged magadhoz.
2015. jan. 11. 10:08
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

Én se lennék pozitív, de nem is tesztelnék idő előtt, főleg ha már volt egy észlelt biokémiaim!

Te is tudod, hogy a nemvárt előtti tesztelés, könnyen kudarcba fulladhat, hisz még akkor se fix a pozitív, ha már késik....

2015. jan. 11. 10:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Azért teszteltem mert nagyon fáj a mellem! Viszont bromocriptint is szedek és féltem nem e azért mert magas lett a szint! A biokémiai terhesség másfél hét késés után derült ki halvány pozi tesztel! Most legalább van itthon duphastonom és elkezdem szedni!:)
2015. jan. 11. 10:31
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

#6 Gratulálok, ez aztán szép volt!! Ha nincs egy jó szavad se, akkor nyomd már meg azt a kis x-et a sarokban, sokkal kevesebb fáradtságba kerül, mint válaszolni!! Eddigi itt létem során a te válaszod volt a legtapintatlanabb!!!

Kérdező! Amennyiben a mensi napjára erősödik irány az orvosod!! Drukkolok és ne aggódj!! :)

2015. jan. 11. 10:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia.Én is nagy megpróbáltatások árán lettem terhes, és nagyon nagyon nehéz volt pozitívan gondolkodni..Állandóan tiszta ideg voltam..Mára szerencsére elmúlt, de nekem segített hogy hagytam kiürülni a negatív érzést..Tehát át kell élni azt is..Aztán majd jön a megnyugvás magától..Ne próbáld megerőszakolni a gondolataidat..El fog múlni az aggódás, mett rá fogsz jönni h ezzel nem segítessz az állapotodon.
2015. jan. 11. 10:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Annál nagyobb csalódás nem érhet mint amikor közlik, hogy nem él màr a babád! Szóval nem lovalom magam az egészbe csak azt szeretném ha nem nyomná rá a bélyegét ez az egész a mindennapjaimra...
2015. jan. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!