Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezünk, a hőmérőzés...

Babát tervezünk, a hőmérőzés lépései?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy hogyan kell vezetni illetve nézni hogy mikor milyennek kell lenni a hőnek az ovulációkor.Ma vagyok a ciklus első napján.
2015. jan. 9. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden reggel, kb azonos időben, lehetőleg hüvelyben digitális lázmérővel mérsz egy hőt és beírod az adott dátumra. A ciklus.hu vagy a fertilityfriend.com (én ezt használom) oldalak ennek a vezetésére valóak.

Ott adott program utólag be fogja húzni az ovuláció idejét, de általános, hogy ovu előtt alacsonyabb az ébredési hő pl. 36.4 körüli, ovuláció előtt leesik pl. 36.2-re és utána felemelkedik 37 fok körülre és fent is marad, ameddig meg nem jön, vagy meg nem születik a baba.

Nekem két gyereknél is bejött :)

2015. jan. 9. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
+ mérés előtt kb. 6 óra alvás, pihenés kell és nem nagyon szabad mozogni pl. wc-re menni, mert akkor már emelkedik az alaphő és lehet téves amit mérsz.
2015. jan. 9. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:
az LH tesztet mikor kezdjem el használni?
2015. jan. 9. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:

hát az attól függ, milyen hosszú és rendszeres a ciklusod.

Én vettem 50db olcsó tesztet a neten anno és a 10. naptól ellőttem naponta egyet. De nekem 40-50 naposak a ciklusaim, ha neked rendszeres, akkor a 8-10. naptól nézheted, de csak akkor pozitív, ha teljesen olyan erős a második csík, mint a kontrol és 2-3 napig is pozitív lehet.

ÉS amikor első nap pozitív, akkor közeleg az ovud, onnantól együtt kell lenni 2 naponta + a hőmérséklet még nem emelkedett.

2015. jan. 9. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:
33 naposak a ciklusaim.A kalkuláciò szerint az ovum febr.28.-án lesz.Akkor már nagy rá az esély? Mivel a párom 29.én elutazik 1 hétre.
2015. jan. 9. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, legyetek együtt előtte 4 nappal, 2-vel és aznap is és akkor, ha jól számoltad+követed is, szerintem összejön!
2015. jan. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!