A görbém alapján biztos, hogy nem vagyok terhes, igaz?
PCOS-s vagyok, de eddig mindig megjött 60. nap körül, és fel is ment a nő szépen, de most semmi.
Pajzsmirigyemmel nincs gond. Diétát és sportot is csinálom már kb. fél éve, Inofolicot pedig 2 hete iszom. De akkor most hogyhogy nem volt peteérés? :( Pedig eddig mindig volt és a kezelést is ugyanúgy csinálom. Elvagyok keseredve. :(
De ilyenkor mit csináljak, hogy megjöjjön? Vagy ne foglalkozzak vele majd megfog? Endokrinológushoz csak december végén megyek vissza.
Hát figyu, házilag meghozni nem tudod szerintem, mert ahhoz kellene a progileesés. Nekem simán volt, hogy fél évig nem jött meg a peteérés hiánya miatt, nem volt az, hogy "elöregedett" a nyh. és megindult. De ettől te működhetsz másképp! Látom, hogy az előző ciklusban szuperul felment a hőd, igaz, az is jó hosszú ciklus volt, de bizti volt PÉ. Az Inofolic nekem személy szerint nem vált be, öt hónapig ittam, semmi nem lett tőle jobb. De sok lánynak segített.
Szerintem ha már egyensúlyban van az inzulinod, akkor el lehetne kezdeni valami hagyományos meddőségi kezelést, nekem az vált be. Tüszőérlelés, repesztés, terminált együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!