Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek az én tesztem is,...

Megnéznétek az én tesztem is, két csík?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérés van egy nap, de kérlek.

[link]

2015. jan. 9. 15:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Holnap reggeli első pisilésnél ismét teszt lesz, addig csak reménykedem .... hátha....:)
2015. jan. 9. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Elöször is gratulálok a pozi tesztért.

De azt nem értem ha ennyi pozi teszted van és látszik hogy pozi az elsőn is mi a fenért teszed fel ide?

Van itt olyan nő is (pl én) aki mit megnem adna hogy ilyen tesztje legyen nem irigységből irom de annyi ilyen fórum nyitó van aki tudja hogy pozi ott van látszik de azért felrakja hogy " hencegjem vele" ha babát tervezel alap hogy utána olvassol eggyes dolgoknak baba tervezés előtt vitaminok szedése mikor eshetek teherbe mikor lehet pozit tesztelni. Ezzel csak azt akartam leirni hogy jobb lett volna elötte utána nézel mindennek minthogy jópár teszt után " még reggel csinálok" mikor ott van h pozitiv..... Jó baba várást.

2015. jan. 10. 08:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a visszajelzéseteket. Egy azon tesztről készültek a képek. Utánna olvastam, hogy mikor voltak a termékeny napok, azt hiszem nem is ilyen irányú volt a kérdésem...A világért sem hencegni szettem volna, az nagyon távol áll tőlem.Nagyon sajnálom, ha még nem sikerült áldott állapotba kerülnöd, a legjobbakat kívánom!!!
2015. jan. 10. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok!!!! És ne törődj az irigykedőkkel.......... az elkeseredés szól belőlük, de biztosan sikerül nekik is a baba!!!!!!! Szívből kívánok minden babára vágyónak pozi tesztet!!!!!!

Én 8 évig vártam rá, és most 8 hónapos :) Megéri a sok várakozás :)

ÉS SOHA NE ADJÁTOK FEL, SOHA NE KESEREDJETEK EL!

ÉS MINDIG ÖRÜLJETEK, HA VALAKI POZIT TESZTEL!!!!!!

2015. jan. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!