Megnéznétek ezt nekem? Fura vékony csík, lehet pozi?
14.dpo-n vagyok, ha összejött (tünetek, pecsételő vérzés 1 napig, és érzékeny mellek korábban nem tapasztalt mértékben), de hosszú ciklus miatt még csak jövő hét végére várható a menstruációm. Nem bírtam ki, és teszteltem ma. Vártam 2 percet, semmi nem volt, aztán ott hagytam. Nem tudom, mennyivel később néztem rá megint, de kb. fél óra legalább volt. Tudom, hogy az 10 percen túl van, de a csík akár előtte is kijöhetett... Egyáltalán ez lehet pozitív? Mert csak ilyen vékony csík van oldalt, és eddig amiket itt láttam feltölteni és pozitív volt, az maximum halvány volt, de a csík teljes egészében látszódott.
Köszönöma válaszokat előre is.
Nézd..nem tudok biztosat írni, max. a saját példámmal jövök.
nemvárt előtt kb. másfél héttel teszteltem. Ilyen teszttel mint a tiéd. Először nekem sem mutatott semmit.
kb.1-2 óra múlva újra ránéztem, akkor már kimutatta a másoik csíkot, ilyen halványan mint a tiéd...sok sok hónap eltelt, és most itt alszik mellettem a pici, lassan 3 hónapos "pozitív tesztem" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!