Terhességi teszt kérdés! Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mennyire megbízhatóak a vaterás one step terhességi tesztek(10ml).Járt már úgy valaki hogy ugyanabból a vizelet mintából csinált két féle tesztet és ez a fajta full negatív,míg a másik pozitív lett(ha csak halványan is)?Ha igen akkor melyik volt az a másik teszt?2015. jan. 8. 20:59
1/2 anonim válasza:
Bár én egy vizeletmintából csak egyféle tesztet végeztem, de nekem nagyon bevált ez a fajta teszt!
Amikor nem voltam terhes, nem mutatott fals pozitív eredményt, nem volt "szellemcsíkos", meg ilyenek.
Amikor meg terhes lettem, akkor rögtön kimutatta.
2/2 anonim válasza:
Ezen én mindig látok egy halvány második vonalat, de nem színes. Csak akkor lett halvány rózsaszín, amikor baba volt. Szerintem 100db felett használtam már el belőle, az árát bőven megéri. Amikor halvány rózsaszín lett, akkor vettem egy drágább tesztet, szebb csomagolásban, stb. és azt tettem el emlékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!