Terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
november vegen volt menzeszem,jan1-en volt egy poyititv tesztem,voltam dokinal de meg nem lat semmit azt mondta menjek vissza 10 nap mulva,tegnap eggyutt voltunk parommal ma barnazok egesz nap kicsit,nincs hanyinger nincs mell feszules,lehet meg tenyleg fiatal a terhesseg vagy elhalt volna,de elobb csinaltam meg egy tesztet az is pozitiv halvanyan.most akkor miert barnazok es miert nincs terhessegi tunet pl mell feszules, fajas?2015. jan. 8. 19:51
1/4 anonim válasza:
Az "együtt" egy gy-vel van.
Ha barnázol, menj vissza az orvoshoz. Lehet, hogy kell progeszteronpótlás. De kezdődő vetélés is lehet.
Szóval inkább menj a dokihoz be potyára, minthogy elmenjen a babád!
2/4 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz ezt inkább a dokitól kérdezed!!Barnázással amúgy is dokihoz kell menni, mert az vagy progeszteron hiány jelent, vagy fenyegető vetélést. Irány az ügyelet!!!
3/4 anonim válasza:
Én ma voltam egy napja tartó barnázás miatt orvosnál, 5-6 hetes terhes vagyok, látható is volt már az ultrahangon. Hormonpótlást kell szedni nem tudom meddig.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is irány a doki.A terhesteszt meg nem jelent most semmit,mert a hcg nem ürül ki pár óra alatt,de a baba attól még veszélyben lehet,hogy pozi a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!