Kíváncsi vagyok a ti tapasztalaitokra, véleményetekre! Szerintetek bíztató jelek ezek ha babát szeretnénk?
10.dpon vagyok, a 8.dpon és azóta is van enyhe alhasi fájdalmam, derékfájdalmam. Tegnap este felé nagyon émelyegtem, egész nap fájt a mellem, és írtózatos fáradtság tört rám. Eddig sosem fájt így a mellem, ez fura is volt. A ma reggelem is émelygéssel kezdődött. Nem használok ovu tesztet de kb 27-28án volt ovulációm. A hőmet nem tudom rendesen vezetni, de 1hete stabilan 37felett van tegnap 37,3 ma 37,2.
Volt másnak is ilyen korán "tünete"? Nekem menstruáció előtt nem szokott semmi tünetem lenni.
Köszönöm! :)
Köszönöm a választ!:)
Azt olvastam máshol is, hogy ezek lehetnek a ciklus 2.felére jellemző tünetek, nekem eddig sosem voltak, egyedül a rossz hangulatom jelezte napokkal előbb, hogy meg fog jönni.Lehet, hogy ezentúl másképp lesz.
Azért jobban örülnék ha baba lenne. :)
Ha terhes vagy, akkor kb. 4 napja kezdődhetett el a beágyazódás. Ilyen korán nincsenek még terhestünetek.
A hőd magas, de még a menses 2. napján is leeshet.
Nem elkeseríteni akarlak, csak ne éld még bele magad. Annál nagyobb lesz az öröm, ha pozi lesz a teszt. Drukk!
Bebeszéled, plusz hidegfront van, esetleg vírust is benyaltál.
Terhességet bizonyosan NEM EZ jelez, pláne ilyen korán.
Rendben, köszönöm a válaszaitokat!
Remélem azért beteg nem leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!