Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Lehetőleg a bunkó kommentárokkal kíméljetek köszönök! Szerintetek sikerült?
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy 2 hete késik a menszim. Lehet szerintetek arról szó, hogy terhes vagyok? Tudom, hogy nem láttok belém... Fél évvel ezelőtt szedtem egy fogamzásgátlót 3 hónapig. Miután abba hagytam a gyógyszer szedését változóan jött meg a menszim 8 és 15-ike között. Lehet hogy csak a gyógyszer abba hagyása miatt késik ennyit vagy tényleg terhes vagyok? a barátommal 1 héten legalább 2x - 3x együtt vagyunk! Védekezés nélkül..
Holnap akarok tesztet csinálni. De szerintetek besikerült a baba??? Válaszotokat előre is köszönöm!
A fő kérdésedből ítélve szeretenétek a babát, ezért nem pontosan értem, miért szedtél fogmazásgátlót ilyen rövid ideig (hacsk nem volt egyéb betegség, ami miatt fel kellett függeszteni a próbálkozást).
Szerintem kb. 50-50% az esélye a gyógyszer miatti ingadizásnak és a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!