Negatív teszt de sokasodó tünet, vajon a menstruáció közeledtét jelzi?
Jó ha te vagy a téma szakértője rendben én csak azt írtam le amit én tapasztalok!
Mondom az este megér egy próbát veszteni valótok nincs :)
A tesztelj meg még várj látod írták mások is hogy milyen későn lett pozitív. A tezst márkájára még nem válaszoltál. Mert itt a predictort pl nagyon szidták. Jah meg arra sem milyen érzékenységű az ovu teszt. De gyanús hogy akkor és most is pozi.
A nők nagy része nem a nagykönyvben leírtak szerint működik ám ;)
Miért kérdezel, ha utána nem fogadod el senki válaszát?
Lehet peteérés menstruáció előtt is, úgy hívják extra peteérés, de mivel most hagytad abba a fog.gátlót kb. sehogy nem állt be a ciklusod, a hormonok stb....
Itt "öreg rókák" vannak, akik tapasztalatokat írnak le, többet jelent,mint egy főorvos irománya a nagykönyvben, hidd már el! ;) :)
Szerintem várj 2-3 napot és csinálj még egy terhességi tesztet. Terhességnél az ovu teszt mindig előbb lesz pozitív mint a terhességi. Rengeteg pozitív ovu tesztet csináltam mire a HCG is pozitív lett.
A hasszurkálás és a mellfeszülés akkor számottevő tünet, ha eddig nem tapasztaltad őket mensinél. Amennyiben így van pár nap múlva egy pozitív HCG teszttel leszel gazdagabb! Drukkolok! :)
Hát bármi megtörténhet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!