Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt de sokasodó...

Negatív teszt de sokasodó tünet, vajon a menstruáció közeledtét jelzi?

Figyelt kérdés
3 napja késik,ma reggeli HCG teszt negatív,ovu teszt pozitív. Tegnap egyszeri fehér tojásfehérje nyálka. Hasszurkálás, mellfeszülés van. Nem beszélve a haspuffadásról..körülbelül akkora a hasam (53kg vagyok) mint aki a 17.hétben jár :)
2015. jan. 6. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán ovud van. Akkor én is felpuffadok és a "tojásfehérje" is arra utal. Milyen érzékenységű tesztet használtál (HCG/OVU) azért az se mindegy? hormonális betegség? Ciklusod hossza egyébként? Fogi gátlót szedtél valamikor (esetleg a közelmúltban)

Ezen kérdések fényében érdemes még1x átgondolni!

2015. jan. 6. 12:14
 2/17 A kérdező kommentje:
3 nap menstruációs késés után ovu? te aztán értesz hozzá
2015. jan. 6. 12:17
 3/17 anonim ***** válasza:

Már elnézést de ha az Ovu teszt pozítív? És pont 28 napos a ciklusod? ÉS eddig nem szedtél tablettát? Jó hogy csak az elejét olvastad el. Képzeld nekem 60napos ciklusaim vannak hát tesztelgethetnék és a 31 napon olyan negatív lenn a HCG meg LH teszt is mint afejem! Az érzékenység meg pl ha valaki PCOS akkor egy 10es ovu teszt mindig pozitív

Szóval szerintem nézd meg a többi kérdést amit még fell kell tenni magadnak

2015. jan. 6. 12:22
 4/17 A kérdező kommentje:
a ciklusom eddig 28 napos volt most tartok a 31.napon. Peteérésem 20.án volt
2015. jan. 6. 12:28
 5/17 anonim ***** válasza:

Akkor 20-án volt ovu teszted pozitív? Mert kérdésből úgy tűnt mintha most tesztelted volna azt is. Hát ez így már érdekes, de elvileg le van írva a terhességi tesztekbe hogy ha negatív de még mindig nincs semmi 48 óra múlva kell újra tesztelni (de 3 nap késénél már elég pontosak). Milyen a teszt márkája, csak mert ezen az oldalon is van hogy írják XY nagyon megbízhatatlan (ugyanannak az ovu tesztje is)

De ugye természetesen volt 28 napos nem a fogigátlótól?

2015. jan. 6. 12:34
 6/17 A kérdező kommentje:
az ovuteszt ma is pozitív lett
2015. jan. 6. 13:15
 7/17 A kérdező kommentje:
de a 28 napos pontos ciklusaim a fogigátlótól voltak amit nov 31.én hagytam abba.
2015. jan. 6. 13:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek 5. napon lett halvány pozi a tesztje és később látták a petezsákot is, szívhangot is, mint szokták. Valószínűleg később volt peteérése, nem középidőben.
2015. jan. 6. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
A fiamat 14 nak késés után jelezte tesztem.A mostanit is későn. Mondjuk őt nem tudom mikor fogant. Holnap fog kiderülni, hogy hány hetes kismama is vagyok. :)
2015. jan. 6. 13:21
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát fogi gátlós ciklus = zéró. arra nincs mit alapozni. hidd el én csak 1,5 évig szedtem aztán kiderült Pcos vagyok 10 hónap semmi most meg mint írtam 60 naponta.

Nem akarlak ijesztgetni de sztem neked más bajod lehet illetve sztem télleg ma van ovud. nekem is hasonló tüneteim vannak akkor azért is írtam. Szóval egy próbát megér a mai este sztem

Nagyképűség lenne bármilyen diagnózist felállítani így, ha többet szeretnél írj privibe. persze még az is lehet hogy babás vagy. várj egy kicsit a teszteléssel is dokihoz menni meg ráérsz még úgyis. a legjobbakat.

2015. jan. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!