Negatív teszt de sokasodó tünet, vajon a menstruáció közeledtét jelzi?
Szerintem csak simán ovud van. Akkor én is felpuffadok és a "tojásfehérje" is arra utal. Milyen érzékenységű tesztet használtál (HCG/OVU) azért az se mindegy? hormonális betegség? Ciklusod hossza egyébként? Fogi gátlót szedtél valamikor (esetleg a közelmúltban)
Ezen kérdések fényében érdemes még1x átgondolni!
Már elnézést de ha az Ovu teszt pozítív? És pont 28 napos a ciklusod? ÉS eddig nem szedtél tablettát? Jó hogy csak az elejét olvastad el. Képzeld nekem 60napos ciklusaim vannak hát tesztelgethetnék és a 31 napon olyan negatív lenn a HCG meg LH teszt is mint afejem! Az érzékenység meg pl ha valaki PCOS akkor egy 10es ovu teszt mindig pozitív
Szóval szerintem nézd meg a többi kérdést amit még fell kell tenni magadnak
Akkor 20-án volt ovu teszted pozitív? Mert kérdésből úgy tűnt mintha most tesztelted volna azt is. Hát ez így már érdekes, de elvileg le van írva a terhességi tesztekbe hogy ha negatív de még mindig nincs semmi 48 óra múlva kell újra tesztelni (de 3 nap késénél már elég pontosak). Milyen a teszt márkája, csak mert ezen az oldalon is van hogy írják XY nagyon megbízhatatlan (ugyanannak az ovu tesztje is)
De ugye természetesen volt 28 napos nem a fogigátlótól?
Hát fogi gátlós ciklus = zéró. arra nincs mit alapozni. hidd el én csak 1,5 évig szedtem aztán kiderült Pcos vagyok 10 hónap semmi most meg mint írtam 60 naponta.
Nem akarlak ijesztgetni de sztem neked más bajod lehet illetve sztem télleg ma van ovud. nekem is hasonló tüneteim vannak akkor azért is írtam. Szóval egy próbát megér a mai este sztem
Nagyképűség lenne bármilyen diagnózist felállítani így, ha többet szeretnél írj privibe. persze még az is lehet hogy babás vagy. várj egy kicsit a teszteléssel is dokihoz menni meg ráérsz még úgyis. a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!