16évesen, terhesen, egyedül?
8-as..én erre nem lennék buszke, hogy gyerekként szultél egy gyereket... mostmeg ontod az észt, mint akinek már olyan nagyon sok tapasztalata van...
a magad kis 22 évével. ha leéltél majd 30 évet a "pároddal" az lesz a valami, erre amid most van, nagyon nem kéne buszkének lenni.
Kedves utolsó. Miért is ne lehetne büszke arra , hogy anyuka és van egy stabil párkapcsolata a gyermeke apjával?
Képzeld 16 évesen költöztem össze a párommal saját erőmből, pénzemből. Délelőtt iskolába jártam, délután tanultam, főztem és takarítottam kifogástalanul, amikor hivtak melóba mentem, közben a párom is dolgozott és csodálatos kapcsolatunk van.
18 évesen született meg a fiunk mind kettőnk örömére. Azt mondták nem lesz életünk mellette és eltávolodunk egymástól. Hát nem, jobban összekovácsolódtunk és elég pörgős életet élünk. A párom már rég eljegyzett. Egyébként most várjuk a masodik babát mindenkinek örömére, bánatára. De én igenis elmondhatom , hogy büszke fiatal anyuka vagyok, büszke vagyok a páromra és büszke vagyok a kisfiunkra.
Tudod nem az eltelt idő számít , hanem a tartalom, az élmények, az érzések.
És ha neked nem tetszik, hogy mi "büszkék" vagyunk lépj túl rajta.
11-es Nagyon sajnállak a véleményed miatt! Nem minden fiatal olyan buta és felelőtlen mint az átlag, és biológiailag is jobb fiatalon szülni. Nem egy nőt ismerek aki 16-23 évesen szült, suliba járt, és dolgozott és igen még most 40 évesen is boldogan élnek a gyerekeik apjával!
Én 20 éves vagyok 28 hetes terhes, tervezett gyerekkel mivel megvan a szükséges háttér.(Az én párom szintén sokkal idősebb mint a kérdezőnél, és a 8-asnál.)
Kedves Kérdező,én nem vagyok abortusz párti,sőt nagyon is ellenzem.
De ha te szeretnéd,akkor tartsd meg,persze ha lesz segítséged.
A szüleidnek elkell mondanod,én 18 éves vagyok és nemrég szűltem meg kislányomat.
Igaz van apuka,de én akkorsem vetettem el,csak azért mert fiatal anyuka lettem.
Ha baba lesz,a te döntésed és persze a szüleid is hozzá fognak szólni,de neked kell eldönteni mi lesz.
Sok sikert ha baba van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!