Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16évesen, terhesen, egyedül?

16évesen, terhesen, egyedül?

Figyelt kérdés
Szeptember óta "van" egy 27 éves barátom. Január elsején nem sikerült a védekezés így megtörtént a baj. Tudom, hibásak vagyunk benne, de már megtörtént, változtatni nem tudok rajta. Miután megkérdeztem tőle hogy mi lesz, közölte hogy elvetetjük.Közöltem vele hogy nem fogom "megölni" a gyerekemet. Mire ő csak annyit mondott, hogy akkor neveld. Nem érdekli az egész dolog, hogy egy kicsit is mellettem legyen. Pedig hozzáteszem eddig mindig mondta "így szeretlek úgy szeretlek stb stb." Akkor?! Teljesen kétségbe vagyok esve, főleg mert most még az is kiderült hogy közben együtt volt/van a volt barátnőjével. Szerintetek mit csináljak? Megszeretném tartani, bár sokan elítélnek ezért.

2015. jan. 5. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

8-as..én erre nem lennék buszke, hogy gyerekként szultél egy gyereket... mostmeg ontod az észt, mint akinek már olyan nagyon sok tapasztalata van...

a magad kis 22 évével. ha leéltél majd 30 évet a "pároddal" az lesz a valami, erre amid most van, nagyon nem kéne buszkének lenni.

2015. jan. 5. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Kedves utolsó. Miért is ne lehetne büszke arra , hogy anyuka és van egy stabil párkapcsolata a gyermeke apjával?

Képzeld 16 évesen költöztem össze a párommal saját erőmből, pénzemből. Délelőtt iskolába jártam, délután tanultam, főztem és takarítottam kifogástalanul, amikor hivtak melóba mentem, közben a párom is dolgozott és csodálatos kapcsolatunk van.

18 évesen született meg a fiunk mind kettőnk örömére. Azt mondták nem lesz életünk mellette és eltávolodunk egymástól. Hát nem, jobban összekovácsolódtunk és elég pörgős életet élünk. A párom már rég eljegyzett. Egyébként most várjuk a masodik babát mindenkinek örömére, bánatára. De én igenis elmondhatom , hogy büszke fiatal anyuka vagyok, büszke vagyok a páromra és büszke vagyok a kisfiunkra.

Tudod nem az eltelt idő számít , hanem a tartalom, az élmények, az érzések.

És ha neked nem tetszik, hogy mi "büszkék" vagyunk lépj túl rajta.

2015. jan. 5. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Hàt pedig én büszke vagyok. Az hogy 21 évesen szültem úgy hogy 4 éve volt párom . Ezzel mi a baj ??? Mi jól élünk , boldogok vagyunk. Szóval ennyi. Te meg egy savanyodott ember vagy. Nehogy màr csak akkor legyek boldog ha 30 évet vagyok egyutt valakivel. Ne nevettes màr... És màr ne is haragudj de igy lehordani a kérdezők ahogy te tetted elég gáz , és én csak leírtam hogy nem mindig ugy alakul a dolog ahogy ő járt. És kedves utolsó egyetértek veled, örülök higy te is boldog vagy :)
2015. jan. 5. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

11-es Nagyon sajnállak a véleményed miatt! Nem minden fiatal olyan buta és felelőtlen mint az átlag, és biológiailag is jobb fiatalon szülni. Nem egy nőt ismerek aki 16-23 évesen szült, suliba járt, és dolgozott és igen még most 40 évesen is boldogan élnek a gyerekeik apjával!

Én 20 éves vagyok 28 hetes terhes, tervezett gyerekkel mivel megvan a szükséges háttér.(Az én párom szintén sokkal idősebb mint a kérdezőnél, és a 8-asnál.)

2015. jan. 6. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,én nem vagyok abortusz párti,sőt nagyon is ellenzem.

De ha te szeretnéd,akkor tartsd meg,persze ha lesz segítséged.

A szüleidnek elkell mondanod,én 18 éves vagyok és nemrég szűltem meg kislányomat.

Igaz van apuka,de én akkorsem vetettem el,csak azért mert fiatal anyuka lettem.

Ha baba lesz,a te döntésed és persze a szüleid is hozzá fognak szólni,de neked kell eldönteni mi lesz.

Sok sikert ha baba van!

2015. jan. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!