9. dpo de még semmi tünet, normális ez?
Figyelt kérdés
Mensi előtt 5nappaé vagyok 9.dpo nap de még semmi tünetet nem érzek.2015. jan. 5. 09:05
1/6 anonim válasza:
Nem is fogsz még.. Max has szúrkálás lehet, nekem is az volt, mert nem szokott lenni amúgy, csak aznap mikor megjön. Más tünet ilyenkor még nincs, 6 hét körül szoktak előjönni.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor arra a napra várható a hasszurkálás vagy a pecsételő vérzés amikor eljön a nemvárt nap?
2015. jan. 5. 09:38
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem is lesz semmilyen tüneted, azokat hiába várod, abból nem fogod tudni megállapítani.
4/6 anonim válasza:
Nekem 2barátnőmnek csak akkor jutott eszébe, hogy tesztelni kellene mikor már egy hete késett. Semmit nem éreztek
Én a 8.dpon vagyok hétfőre nem várom, nem érzek semmi érdekeset. A beágyazódás 7-12napig tart. Lehet, még a nemvárt napon sem érzel majd semmit. Drukkolok! :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is drukkolok :)
2015. jan. 5. 10:43
6/6 Estrella84 válasza:
Kedves kérdező! Én 8 hetes kismama vagyok és semmi tünetem nincsen, csak néha egy kis hányinger. Lehet, hogy később jönnek a tünetek vagy attól is függ milyen tipus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!