Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9. dpo de még semmi tünet,...

9. dpo de még semmi tünet, normális ez?

Figyelt kérdés
Mensi előtt 5nappaé vagyok 9.dpo nap de még semmi tünetet nem érzek.
2015. jan. 5. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogsz még.. Max has szúrkálás lehet, nekem is az volt, mert nem szokott lenni amúgy, csak aznap mikor megjön. Más tünet ilyenkor még nincs, 6 hét körül szoktak előjönni.
2015. jan. 5. 09:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor arra a napra várható a hasszurkálás vagy a pecsételő vérzés amikor eljön a nemvárt nap?
2015. jan. 5. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem is lesz semmilyen tüneted, azokat hiába várod, abból nem fogod tudni megállapítani.
2015. jan. 5. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2barátnőmnek csak akkor jutott eszébe, hogy tesztelni kellene mikor már egy hete késett. Semmit nem éreztek

Én a 8.dpon vagyok hétfőre nem várom, nem érzek semmi érdekeset. A beágyazódás 7-12napig tart. Lehet, még a nemvárt napon sem érzel majd semmit. Drukkolok! :)

2015. jan. 5. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is drukkolok :)
2015. jan. 5. 10:43
 6/6 Estrella84 ***** válasza:
Kedves kérdező! Én 8 hetes kismama vagyok és semmi tünetem nincsen, csak néha egy kis hányinger. Lehet, hogy később jönnek a tünetek vagy attól is függ milyen tipus vagy.
2015. jan. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!