Pozitív a teszt? Sokat láttam már se ilyenről nem álmodtam!
Figyelt kérdés
A sztorym röviden...másfél év sikertelenség után januárba kezdtük (volna) a komoly belső szervi kivizsgálásokat. Erre kapok ma reggel egy ilyen tesztet! A 2.csík kb 1 perc után látható volt. Nem hittem el! Megcsináltam és visszafeküdtem. Tuti ami tuti rápislogtam az éjjeliszekrényen és úgy húztam ki a csíkot a fürdő jó lámpájához mint akit puskábó lőttek... az uram utánam és ott kócosan gyűrötten forgattuk a tesztet hogy hát jéé de eddig egyikünk sem hiszi igazán....
Köszönöm ha megnézitek!!
[link] Jpg
2015. jan. 5. 07:53
2/20 anonim válasza:
Ugyan ilyen volt az enyém is a fiammal és a lányommal is! Gratulálok :)
4/20 anonim válasza:
Gratulálok kismama! :)
Ez bizony egy szép pozitív teszt!
8+1 hkm
5/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm! Valahol szenteste környékén fogant... hihetetlen akkora ajándékot kaptunk akkor és nem is tudtuk!! Félelmetesen hihetetlen! Kicsit görcsölök az rendben van?
2015. jan. 5. 08:14
6/20 anonim válasza:
Ez bizony nagyon szép, gratulálok ^^ :) Nekem is ilyen szép volt nem várt napján, most leszek még csak 5 hetes :) Gratulálok még egyszer!!
7/20 anonim válasza:
A görcs teljesen rendben van, míg nem kibírhatatlan. Helyezkedik a sejt a méhnyálkahártyádba.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! egészségügyis vagypk de annyira más ez így a saját bőrömön! Ittam egy magnéziumot azért 😉 izgatott vagyok nagyon! ❤
2015. jan. 5. 08:48
10/20 anonim válasza:
Ez pozitív, gratulálok. lazíts és örülj! A görcs rendben van, ha nem erős, és nem jár vérezgetéssel-barnázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!