Ez a teszt szerintetek milyen? Ti hallottatok ilyenről?
Részletezem:
Amerikában él egyik barátnőm.Babára hajtanak.Mindent kipróbáltak már ami létezik,egészségesek.
És most jön a lényeg:
Vett a barátnőm(nem olcsó),egy olyan tesztet,ami többfunkciós és első lépésben kimutatja a peteérést,(ovulációt),feldátumozva a digi kijelzőn,hogy mikor reped meg a tüsző--ezt onnan tudja elvileg a teszt(leírás szerint),hogy egy chip érzékeli a tüsző vékonyodását.
Második lépésben kimutatja,hogy ténylegesen meg is repedt a tüsző.Hamramadi lépésben kimutatja,hogy a petesejt megtermékenyült-e?Jól olvassátok,igen kimutatja,hogy sikeresen megtermékenyült-e.A beágyazódásról nem írnak semmit,de használni lehet még terhességi tesztként is.
Olyan a teszt,mint egy hüvelyi uh.azon része,ami a hüvelybe kerül.Csak nem uh,hanem chip működteti,és digitális a kijelzője,5*5cm-es.
Zöld és piros kijelzők vannak ezen a teszten,és pofon egyszerű kezelni.
Amennyiben a nőnek nagyon savas a hüvelye,akkor teszt egyszerűen csipog.Lúgoítás után máris használható.
Tehát van egy kis műszer,(mint a hüvelyi uh-nak)azt fel kell tolni a méhszájig,de ne fájjon)fekvő helyzetben.Kis vezeték köti össze a kijelzővel.
Elemel működik.
Barátnőm nagyon hosszú ideje nem esett teherbe,és mot 6 hetes kismama:)
A teszt kimutatta a teherbe esés--pontos fogantatás napi,órai,időpontot.Elsőre sikerült is ezzel terhes lennie.
Barátnőm szerint,a párjának a spermái vagy nagyon lassúak voltak,vagy nem éltek annyi ideig mint kellene.
Mit szóltok hozzá?
Ha lenne ilyen teszt,én kíváncsi lennék rá,és ki is próbálnám...
Vélemények?
Még annyi,hogy adnak a teszthez 3 év garanciát,és annyiszor lehet használni,mint pl:egy jó minőségű digitális fényképezőgépet:)
Itt Európában hol van ilyen?Jól le vagyunk maradva...
Igazad van!
De sajnos nem olcsó!
Kérdeztem Jessica-t(így hívják a bnőmet),hogy mennyibe kerül,és átszámítva magyar ft-ra közel 45.000ft.
Ha nekünk nem sikerül most(4 nap a nemvátig még),és még a köv.hónapban sem,akkor megkérem szerezzen be nekem egyet,és kipróbálom én is.Valahol visszajön a pénz,mert nem veszek sem ovu,sem terhességi tesztet...és nem pocsékolom az időmet uh-n.
(de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni,mert idáig mindíg kimutatta,hogy mi a helyzet)
Ha gondolod megkérdezem,hol melyik városban vette,és mi van ráírva?
Szerintem a húgod is meg foga találni,mert állítólag kint sokan már csak ilyet használnak ha valaknek nem jön össze az első 3 hónapban a baba...
Nem tudom mi a neve,nem kérdeztem meg.De elképzelhető,nem tudom.Árban ott van az tuti.
Ítam e-mail a bnőmnek,remélem hamar elolvasa,nem úgy mint legutóbb...
sziasztok en angliaban elek es igen itt is van egy hasonlo kutyu kb arban is hasonlo
megkeresem a neten es belinkelem hatha valakit erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!