Mikor teszteljek? Mik az elso jelek?
Sziasztok!
Nagyon szeretnek babat, es attol felek siman bekepzelem az elso tuneteket... Mult honap 5-en voltunk egyutt, szinte szabalyos a ciklusom (mindig 28-29nap), es nem jott meg meg... :) Kb. 1, masfel hete nagyon faradekony voltam, napkozben is elaludtam a kanapen... Eteleket is kivanok hirtelen eteleket, ami altalaban nincs otthon (bar ez a tulajdonsagom kiskorom ota elojon neha), es tegnap undorodtam a felkarikazott mangalica kolbasztol... :D
(Olyan kerdeseket legyszi ne irjatok, hogy mert nem probalkozunk tobbet, megvan az oka, de errol nem szeretnek targyalni, koszi :) )
A valaszokat is koszi!
Sziasztok!
Eltuntem, mert az 5-6. nap keseskor megjott, es akkora fajdalommaljart, hogy meg sem birtam mozdulni, raadasul hanyingerrel is tarsult.. Ilyen meg sosem fordult velem elo, sot szinte semmilyen tunetem nem volt egy mensimnel sem. Mindig is konnyen tul voltam rajtuk, 4-5 naposak voltak mindig. Na most nekem a mostani ota, ami mar elmult ugye, minden reggel, es parszor napkozben is faj a hasam, mintha ujra meg akarna jonni, hanyingerem van, es egyszeruen "rosszul vagyok"...
Most sem tudok aludni, mert rossz a kozerzetem, pedig szombat reggel igazan jol esne egy ki pihi..
Lehet, hogy mar reg az orvosnak kellene ezeket meselnem, de sajnos januarban a december miatt eleg szukosen vagyunk, es az itteni sztk egy borzalom... Az orvos egyaltalan nem vesz emberszamba egy pacienst sem.
Tanacstalan vagyok. El lehet menni masik korzetbe is? Ha igen ismertek olyat, ahova erdemes menni? Engem komolyan lehoz az eletrol, ha egy orvos ugy banik velem mint valami erzeketlen nem is tudom mivel..
Vagy tudtok valamit mondani, sejteni mi lehet velem?? Meg az is lehet, hogy terhes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!