Maradhatok terhes menstrucio elott 1 nappal?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem tudni ha maradhatok terhes menstruacio elott mert a ferjem belem engedte es masnap beteg lettem es nagyon szeretnem tudni :)2015. jan. 3. 11:55
1/12 anonim válasza:
Hetek óta írod ki ezeket a hülye,idióta kérdéseidet!
Igen,lehetsz terhes bármikor,ha nem védekeztek!
De mostmár hagyd ezt abba!
2/12 A kérdező kommentje:
Amugy ez az elso kerdesem en csak most regisztraltam be de jol kezdtem ...orvendek
2015. jan. 3. 12:24
4/12 A kérdező kommentje:
Koszi a masodiknak amugy nagyon orvendek mert babat szeretnenk
2015. jan. 3. 15:09
5/12 anonim válasza:
3-mas vagyok. :) Terhes bármikor maradhatsz. Legnagyobb valószínűséggel a peteérésed körül vagy a legtermékenyebb, ami az utolsó mensid utolsó napja és a következő vérzésed első napja között van "félúton", de ez csak általánosság, egyénenként változik, mikor. Nekem sokat segített a "period tracker" nevű alkalmazás, magyar nyelvű amúgy, letöltöttem az androidos telefonomra, és annyi a dolgom, hogy az első és utolsó napot bejelölöm, amikor megvan, ő meg kiszámol nekem mindent. Ciklus hossza, peteérés valószínű ideje, termékeny időszak, következő menstruáció várható dátuma stb. Nyilván viszonylagosan, hiszen nem orvos, csak egy alkalmazás, de nekem bejött.
6/12 A kérdező kommentje:
Koszi 3-ig valaszolo igen ezt tudtam nekem is megvan a telefonon :) az aktus utan ra egy nappal a menstruaciom megjott rendesen es azert kerdeztem ha maradtam e...?
2015. jan. 4. 16:52
7/12 anonim válasza:
Hát ha megjött, akkor nem igazán. Bár láttunk már karón varjút, akinek végig megjött, amíg terhes volt, de nem ez az átlagos. Szerintem próbálkozzatok még. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Koszi 4-ik valaszolo...igen attol feltem hogy nem maradok ha megjon de probalkozunk :)
2015. jan. 6. 00:54
10/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló igen maradtam mar 5 hónapos
2016. márc. 23. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!