Akinek az első gyerek hamar (1-2 hónap) alatt összejött, annak a második is könnyen megfogant?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 20:39
1/13 anonim válasza:
Igen, elsőre a második is, sőt most itt van a pocakomban a harmadik is, aki szintén annyira gyorsan jött, hogy Őt nem is terveztük. Nálunk úgy látszik, elég, ha rám néz a férjem...
3/13 anonim válasza:
Én elsőre azonnal terhes lettem, aztán 16 évig nem... utána kezdtünk újra védekezni, mert most már nem szeretnék az érettségiző mellé egy pólyást :)
4/13 anonim válasza:
Igen. Első gyerekünk az első hónapban. A 2. és a 3. gyerkőc a második hónapban fogant. Volt 1 vetélésem is, akkor is az első hónapban lettem terhes.
5/13 anonim válasza:
Első elsőre, második két év után...
6/13 anonim válasza:
Igen, mindkettő meglepetés volt. :)
7/13 anonim válasza:
Első gyerek elsőre, második gyerek 5 hónap alatt sikerült.
8/13 anonim válasza:
Mindketto a masodik honapban fogant.
9/13 anonim válasza:
Nem. Első kislányom első hónapban, második kislányom 14 hónap után.
10/13 anonim válasza:
Első baba 1. hónapban. Utána volt egy korai vetélésem, szintén az 1. hónapban sikerült teherbe esnem. Kis tesóra eddig 6 hónapja várunk... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!