A beagyazodas akkor tortenik kb mikor meg kellene jonie?
Ki mit erzett akkor?
Barnazas,gorcsoles vagy egy ket pecset lehet?
A beágyazódás egy folyamat. Kb. 5-7 nappal a megtermékenyülés után kezdődik (a petesejt 24 óráig megtermékenyíthető, tehát kb. mondhatjuk, hogy az ovuláció után 5-7 nappal kezdődik a beágyazódás) és kb. 5 napig tart.
Nekem az első lányomnál semmi jele nem volt, pedig eléggé figyeltem magam... :) A második lányomnál az ovu. utáni 5. napon volt egy-kétszer rózsaszínes folyásom. Csak normál mennyiségű, de egyértelműen rózsaszín volt. Aztán semmi, és 7 nappal utána teszteltem először pozitívat, ami azt jelenti, hogy addigra már biztos, hogy befejeződött a beágyazódás.
A legtöbb embernek nincs semmi tünete beágyazódáskor, úgyhogy nem biztos, hogy észreveszed, ha éppen az van.
Hol tartasz most a ciklusban? Mikor volt ovud, és mikor kéne megjönnie?
Koszonom, szepen leirtad igy mar ertem: -)
Az ovulaciom kb 21 lehetett,31 ciklusnapon vagyok 1- re nem vartam .a hom is fent van.
Ha az ovulációd csak 21 körül volt, akkor még szerintem csak kb. holnap nem kéne, hogy megjöjjön, mert az ovuláció utáni időszak mindig egyforma hosszú szokott lenni, általában 14 nap. Ha 11, arra azt mondják, hogy még nem baj, de ha csak 10, agy mégkevesebb, akkor az alatt nincs ideje felépülni a méhnyálkahártyának, amibe a baba beágyazódik. Szóval, ha te esteleg tudod magadról, hogy mindig nagyon rövid ez a szakasz, akkor menj orvoshoz, ez gyógyszerrel simán helyrehozható. Ha csak naptár szerint gondoltad, h 1-re nem várod, akkor viszont számold bele, hogy a későbbi ovuláció néhány nappal eltolhatta az egészet.
Hú, bocsánat, hogy már megint ilyen hosszú voltam! :)
Drukkolok a babához! Majd írj, ha van valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!