Ez a teszt pozitív lesz, vagy mi?
2015. jan. 2. 17:10
11/17 anonim válasza:
A masodik kepen latszik a 2.csik, de az mint ha szurke lenne, ami ugy even new pozitiv :)
12/17 A kérdező kommentje:
Jaj remélem a legjobbakat..
2015. jan. 2. 22:39
13/17 anonim válasza:
Ha pozitív lenne akkor nem kellene a szemed mereszteni, és ide-oda feltölteni a képét, és kérdezgetni, hogy az-e? Mikor én csináltam az első pozitív halvány volt, de mégis jól látható, másnapra pedig erősebb lett a 2 csík.
27hkm
14/17 anonim válasza:
Mármint egy másik teszt lett erősebb.
15/17 anonim válasza:
Hát igen, Kedves Utolsó , igazad van de mégsem. Utólag rájöttem rossz kategóriában írtam ki a kérdést, mert én az itteniekkel ellentétben NEM szeretném ha pozitív lenne tesztem! Amit írtam is. Nem sajnáltatás végett írtam ki a kérdést, hanem mert nem tudom izgulnom kell e ezen a teszten. Ezt írtam is.... de te ezek szerint nem olvastad el a kommenteket.
16/17 anonim válasza:
:) Kérdező voltam, csak nem a saját profilomból :)
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te értetted félre az én válaszomat, de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!