Valóban a Párom kora lehet a gond?
én 22 vagyok, a férjem 31.
szeretnénk kisbabát, pár hónapja hagytam abba a gyógyszert.eddig még nem jött össze, de nem vagyok elkeseredve :)
viszont az egyik barátomnak meséltem, hogy lassan szeretnénk gyerkőcöt, de még nem jött össze,ő pedig erre azt mondta hogy " ne csodálkozz,azért a Párod már nem egy suhanc"
eléggé rosszul esett, és azért túlzásnak érzem hogy egy 31 éves férfi a kora miatt nem tud gyereket csinálni... :\
Dehogy! Ez marhaság! Lehet baj a spermájával, bárkinek lehet probléma, de az ő esetében NEM a kora miatt.
Pár hónap alatt valószínűleg a peteérésed sem állt még helyre. Meg amúgy egy párnak átlag egy év alatt sikerül a baba, szóval még sehol nem tartotok a próbálkozással.
A barátod jó nagy marha.
A férjem 36 éves volt, amikor az első gyerkőcünk fogant, és 41 amikor a második.
Mindkétszer külön dicséretet kapott a kiváló spermaképe miatt.
Semmiféleképp sem lehet általánosítani, menjen el urológushoz a férjed, kérjen spermaképet, szedjen férfivitamint (nem potencianövelőre gondolok!).
Mikor az első babát vártuk, akkor 34 éves voltam. Mondta az orvos, hogy ilyenkor már valamivel nagyobb a lehetséges komplikációk esélye.
Mondtam az orvosomnak, hogy a férjem is 34. Erre ő azt mondta, hogy az nem számít, 50 év alatt nem számít az apa kora.
Egyébként pár hónap az semmi. Még a fiatal, egészséges pároknak is kell annyi.
Ha már egy éve nem jön össze, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
3 hónapja próbálkozunk, ez a 4.
szerintem még korai dokihoz menni, szerintem kell még egy kis idő, nem is sürgetjük a dolgot.
Ennek a barátomnak már van 1 kisgyermeke, és ő kérdezte meg nekünk mikor lesz, akkor mondtam neki hogy próbálkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!