Esett már úgy valaki teherbe, hogy egész hónapban nem mutatott pozitívat az ovutesztje?
[link] --a lap alját olvasd el,
nem mindenkinél működik, próbálj másik tesztet is
Nekem a vaterás is jól működik, képes teljesen pozitív is lenni! De az biztos, hogy ki kell tapasztalni, hogy melyik napszakban van neked az lh csúcs, és akkor működik igazán és mutat pozitívat. Az első hónap nekem is bénázós volt, de azóta egész jól megy, és ráadásul ennyi pénzért simán belefér egy kis bénázás. Én örülök, hogy ezt a fajta tesztet (One Step) használom!
Viszont nekem hiába mutat pozitívat, nem sikerült még a baba.
Kedves Utolsó!
Mit értesz azalatt, hogy az "első hónap kicsit bénázós volt"? Te melyik napszakban tesztelsz,hogy sikerült kitapasztalni? Egyébként én is az olcsósága miatt tettem le a voksom mellette, plusz azért mert nagyon rendszertelen a mentstruációs ciklusom ( van hogy 27, de van olyan hogy 42 napos), így elég nehéz meghatározni mikor van ovulációm.
Hát nálam azt jelentette, hogy minden nap csináltam egy tesztet, és azt figyelgettem, hogy a kontrollcsík mennyire erős, és így próbálgattam kitalálni, hogy mikor érdemes nekem tesztelni. Nem tudtam, hogy mi számít pozitívnak, aggódtam, hogy felismerjem, ha már az, meg azt sem tudtam, hogy jókor csinálom-e. Én eleinte 5- fél6 tájban csináltam, amikor hazaértem, tele hólyaggal, mert "féltem" pisilni a munkahelyen, nehogy lemaradjak az lh csúcsról... Keserves, "tejóég, mindjártbepisilek"-es hónap-másfél hónap volt. Aztán rájöttem, hogy ha a munkahelyen kb déltájban, kora du egyszer kimegyek, akkor jobbat teszek magamnak, és mégsem maradok le semmiről, és így itthon sem kellett rögtön, volt, hogy este 7- fél8 tájban csináltam a tesztet, és végül ez vált be.
Ezt a próbálkozást értem bénázásnak, meg azt, hogy nekem volt egy hónap, amíg minden áldott nap teszteltem, még a menzesz alatt is, mert tudni akartam, hogy nem akkor van-e peteérésem, és azért nem jön a csemete, mert erre nem gondolunk. Így sikerült belőnöm az én időszakomat, ami nekem is eléggé változó: mert a ciklusom 27-től a 35 napos közt változik. Meg miután már 4. hónapja tesztelek, felismerem az ovulációs fájdalmat is, amiről korábban nem is tudtam. Szóval nekem mindenképpen nagyon jó ez a teszt, csak még látszatja nincs...
Remélem tudtam hasznos infót adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!