Letelt a vetélés utáni regenerálódási idő de mégsem merek belevágni?!
Figyelt kérdés
Pedig nagyon szeretnék babát és feldolgoztam a veszteséget,mégis félek h újra megtörténik...más is volt így?2014. dec. 31. 16:37
1/2 anonim 

válasza:

Én is így voltam vele,mire észbe kaptam,pár napja pozi tesztem lett. Igyekszem nem idegeskedni,nagyon nehéz. De boldog vagyok,és mindent megteszek érte hogy ő velem maradjon :-)
2/2 H.nikol válasza:
SziAszok aza kerdesem lenne h multhet kedden veteltem el elment a 1.so babam de meg barnas valami jon picit es ugye a fdrtozes miatt nem lehet a sex de ilyenkor lehet orgazmusom anelkul hogy letesulunk a parommal a barnas vslmi miatt lehet baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!