Jasmin2525 kérdése:
3 vetélés után mennyi az esélye hogy a 4. Terhesség megmarad?
Figyelt kérdés
3. Babámat vesztettem el sajnos! 16 hetes terhes voltam amikor levált a köldökzsinór a méhfalról! Az orvosok szerint Placenta gyulladásom volt és azért veszítettem el a babám! Szerintetek megmaradna a 4 kisbabám? Kérlek válaszoljatok akik hasonlón át ment!2014. dec. 23. 03:34
1/4 anonim 

válasza:

Barátnőm 2x vételét el. A második vétélés után a magzatot, s őt is kivizsgálták teljesen, kiderült véralvadási zavarok vannak nála.
Kapott rá injekciót, a harmadik terhesség elejétől minden nap szúrnia kellett magát, a terhesség végéig, s így sikerült kihirdania s babát.
Keress egy jó nőgyógyászt, aki kideríti miért nem sikerül kihirdani a babát.
2/4 anonim 

válasza:

Igaza van az első válaszolónak!
Alapos kivizsgálás után, egy jó orvos felügyelete alatt próbáljátok meg.
Sok sikert!
3/4 anonim 

válasza:

Van rá esély! Nekem a 4. terhességem maradt meg. Előtte 3 vetélésem volt, igaz 9-8-7 hétben. Mi már a második vetélés után kivizsgáltattuk magunkat. Semmi okát nem találták a vetéléseknek. Aztán a harmadik után el kezdtem járni természetgyógyászhoz...nem tudom mennyire van összefüggés, de a 4. terhességemet problémamentesen ki tudtam hordani. Fel a fejjel!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam teljes kivizsgáláson.. Az orvosok semmit nem találtak! Szerencsére egészséges vagyok! Tudja e- valaki hogy mitől gyulladthatot be a Placenta ? Egy egészséges kisbaba lett volna! És az a pláne hogy pont az nap reggel tudtuk meg hogy kislányunk lesz! Köszönöm az eddigi hozzászólást! :)
2014. dec. 24. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!