1 hete késik, semmi mensis tünet mint eddig, általában előtte már 5 nappal görcsölök és mindig pontosan jön. Most semmi 2x éreztem egy enyhe görcsöt a melleim fájnak, de azok szoktak akkor is amikor megjön.
1,5 évig próbálkoztunk nem esetem teherbe, elvileg petevezeték elzáródásom van. Így 4 hónappal ezelőtt külföldre mentünk dolgozni párommal most meg késik és már 3.án indulnánk vissza. Nem szép hogy ezt mondom de nem szeretném ha most jönne össze, eddig erre vágyunk most meg azon parázok hogy jöjjön már meg....még szerettem volna ezen a munkahelyen dolgozni fizetjük a ház részleteit és még pár hónap kellett volna hogy sikerüljön amit akarunk.
Tegnap csináltam a tesztet igaz nem reggel hanem 11 körül és negatív lett. Ennyi idő után már ki kellett volna mutatni nem? 1 hete késik ilyenkor másnak már tünetei is vannak, sőt van akinek már mensi előtt pozi a teszt. Az enyém határozott negatív volt tegnap. Semmi terhes tünetem nincs. Szerintetek?
Ha kb. középidőben volt peteérésed, akkor már ki kéne, hogy mutassa.
2014. dec. 31. 09:47
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem akörül lehetett, néztem naptárban mikorra írja az ovut és kb. akkor éreztem feszítést és nem is voltunk direkt együtt, csak középidő után jóval. Előtte egy évig hőmérőztem és mindig középidőben volt az ovum és mindig időre jött meg.
2014. dec. 31. 09:49
3/11 anonim válasza:
Nem biztos. A fiamat 14 nap késés után mutatta ki az uh szerint igazolvca is volt, hogy mikor fogant. Most is 14 nap késés után lett pozitív. Múlt héten teljesen negatív volt a tesztem. Őt nem tudom pontosan mikor fogant de a tüneteim múlt héten meg voltak akkor már tuti babás voltam a menszi szerint hét hetes vagyok szerintem ezt jövőhéten az orvos is megfogja erősíteni. :-) Tünetem annyi volt, hogy rám nem jellemzően mindenen sirtam.
2014. dec. 31. 10:47
4/11 anonim válasza:
Szia! Olvastam a válaszodat az egyik kerdesben. Hasonló cipőben járok, 8 napja kellett volna megjonnie, de a tesztem negativ volt ma reggel. Mar 6napja gorcsolget a hasam, vagyis 6napig gorcsolt, tegnap már nem, tegnap a petefeszkeim fajtak, illetve tegnapnota enyhe mellfeszules. Nekem nem szokott tobb nappal menszi elott gorcsolgetni a hadam, csak elotte 1-1 nappal. Viszont az az egyuttlet amibol esetleg lehetrtt a baba, menszi elott 4 nappal volt. Az is igaz, hogy nekem 1-3napot keshet, annyi elofordult
Van mar egy két eves fiam, nala egyetlen tunetwm sem volt, csak a pozitiv teszt mutatta, hogy baba van...
Szoval srinted en is gondolhatok terhessegre? Nekwd volt tuneted az esedekes mensi elott vagy utan?
Köszönöm
2014. dec. 31. 11:17
5/11 anonim válasza:
Az elsőnél nekem sem volt tünet...de egy hét késésnél sttem amugysem lkötelező hogy legyen tünet..mindenki más.most a másodiknál nekem is halvány volt nagyon a csík egy hét késés után...és már 13 hetes vagyok...de én tudtam hogy babás vagyok.én is görcsölgettem fájt a mellem meg kívános voltam.teljesen más mint az elsőnél volt...várj pár napot..az elsőt én sem terveztem de úgy gondoltam nem véletlen hogy pint akkor jött
2014. dec. 31. 12:10
6/11 anonim válasza:
Ja és az első pintcmenzi után fogant...egy nappal a kiírt dátum előtt szültem.a mostanit nem tudom mikor fogant mert folyamatosan próbáljoztunk.az első hónapban nem sikerült akkor még figyeltem mikor voltunk együtt...a másodikban már nem és sikerült is...
2014. dec. 31. 12:18
7/11 anonim válasza:
Köszönöm! Fogok megszeresztelni majd szombat körül, ha addig nem jonne meg.
2014. dec. 31. 13:13
8/11 anonim válasza:
3as válaszoló vagyok. Nem volt tünetem. Fiamnál sem meg most sem. Csak rám nem jellemzően sokat sirok. :-) mindenen. Reklámon, ölelésen mert nem sikerül valami stb.
2014. dec. 31. 17:00
9/11 anonim válasza:
Oke Köszönöm.
2014. dec. 31. 18:14
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező én is pontosan ugyanígy vagyok, 22-23 körül kellett volna megjönnie. Még nem jött meg, viszont tegnap reggel teszteltem, és negatív.
Én még azért csinálok majd egy tesztet szombat reggel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!