Napi 1-2 óra elektromos hasmelegítő használata vérbőséget okozhat?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor előfurdalhat az, hogy esetleg emiatt nem tudok teherbeesni, mert olvastam már hasonló dolgokat itt ezen az oldalon, hogy a meleg káros. Talán 1-2 órával nem árthatok olyan sokat, vagy igen?2010. febr. 4. 13:19
1/4 anonim válasza:
Mi a túrónak melegíted a hasad?
Persze, hogy nem szabad melegíteni, ha babát akarsz! Nem véletlenül nem szabad forró vízbe se ülni, meg szaunázni se, meg termélvízbe se menni terhesen! Vérbőséget okoz, ami vérzést/vetélést idéhet elő!
Ha babát akarsz, sürgősen felejtsd ezt el!
2/4 A kérdező kommentje:
Azért használom, mert rengetegszer fáj, görcsöl a hasam és csak ez csillapítja, semmi más nem használt eddig. De ez tényleg csak 1 max 2 óra.
2010. febr. 4. 13:34
3/4 anonim válasza:
Értem. De inkább annak az okát kell megtalálni, hogy miért görcsöl a hasad. Lehet nőgyógyászati probléma, vagy emésztési probléma is. Meg kellene szüntetni az okot.
Értsd meg, hogy ha átmelegszenek a szövetek, akkor vérbőség alakul ki és elmehet a baba! 1-2 óra rengeteg! Percekig sem szabad melegíteni, ha ott a baba! Két percre sem szabad forró vízbe ülni! Nemhogy órákon át melegíteni... :(
4/4 A kérdező kommentje:
Megértettem, nem használom többé. Ha esetleg ez nálam tényleg vérbőséget okoz/okozott, akkor annak lehet jele gyengébb köztes vérzés ami csak ideig-óráig tart? Csak azért kérdem, mert ilyenre egyszer már volt példa.
2010. febr. 4. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!