Terheség aladt szeretezés közben ha nem védekezek lehetséges ujjabb terheség? Vagy méhen kivüli terheség?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 22:19
11/16 anonim válasza:
jól van 10-es ne kavard össze szegény kérdezőt,
nem lehet
12/16 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kiváncsi mi helyes mi nem!!!a telefonom irta rosszul kedves bunko kommentelök viszont köszönöm a normális embereknek akik normális véleményt irtak . mert valoban volt egy ilyen példa a rokonságnál hogy egy nö terhes volt és késöb fogant meg egy baba nála és ö koraszülött lett
2014. dec. 30. 00:45
13/16 anonim válasza:
Nem feltételezem, hogy túl iskolázott lennél, ezért megnyugtatlak, hogy a rokonság vagy pont olyan, mint te, vagy simán csak megszivattak, te meg bevetted.
Amúgy, szólj a telefonodnak, hogy:
terheSSég
alaTT
úJabb (egy j!)
szeretKezés
Az ékezeteket még elhiszem, hogy a telefon csinálta...
14/16 A kérdező kommentje:
eböl látszik milyen szánalmas az életed h ezel foglalkozol tudlak sajnálni tekis tudos :)
2014. dec. 30. 10:29
15/16 anonim válasza:
Megtisztelő az irigységed, de sajnos nem tudom viszonozni.
16/16 anonim válasza:
Na erre mondom én, hogy aki butaságot kérdez és lerí, hogy félanalfabéta csórikám, az hiába vár értelmes válaszokat, úgyis csak kiröhögi mindenki és ez így van jól.
Kérdező, aki itt ki tudja írni rendesen a kérdést, az általában normális válaszokat kap. Szerintem fuss neki még egyszer ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!