Ha valakinek pé-től mindíg szokott fájni a melle, azoknál akkor is fájt mikor terhes lett? Mi volt más abban a hónapban?

Lehet,hogy az időjárás miatt van most az,hogy azért nem fáj...
Kedves Első:Mikorra nem várod?
Kedves 2.-ik:Hog éted,hogy másként fájt?Mensi előtt kezdett el fájni,vagy utána?Már tüneted?

Szerintem ez mindenkinél más. Van akinek egyáltalán nem fáj a melle, amikor terhes lesz és van akinek már a pé után kezd fájni. Én az utóbbihoz tartozom.
Ez tényleg egyén függő, erre ne adj, attól még Te is lehetsz terhes.
Nekem feszültek a melleim és izomláz szerű fájdalom volt oldalt (ezt mindig éreztem, mikor nem volt baba, akkor is) és utána olyan égő érzést éreztem. Ebből sejtettem, hogy baba van a dologban, 2 nap késés után pozitívat teszteltem.

ÓÓÓ,én csak 10-ére nem várom.Van még 6 napom.Csak érdeklődöm.Tudom,hogy még messze vagyok nagyon a nemvárttól,de hátha van olyan aki volt/van hasonló cipőben és + lett az eredmény.
Én amúgy semmit sem érzek az ég egyadta világon.Tehát szerintem most sincs baba:(

Kedves Utolsó!
HALKAN gratulálok!Bárcsak Nektek most összejönne,olyan jó lenne!Bár azért nagyon drukkolok itt mindenkinek--magamnak is--hogy sikerüljön!
Megírod,a szombati teszted eredményét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!