Van aki nem csinál rögtön tesztet ha késik, hanem rávár egy hetet is, vagy többet?
Figyelt kérdés
Öt napja késik, de még nem akarok tesztet csinálni, hisz ebből még bármi lehet.2014. dec. 28. 07:34
1/13 anonim válasza:
Én vártam. Az utolsó október 2-án volt november 7-én teszteltem. Tervezett volt, nem szerettem volna csalódni. November 17-én crl 12mm szívműködés jól látható. Eddig minden ok.;)
2/13 anonim válasza:
Szia! Nov 16-án volt meg utoljára es tegnap teszteltem halványan ugyan, de pozitívat. Csináltam tesztet Dec 20-án is, de az negatív lett.
3/13 anonim válasza:
Én azonnal csináltam. Hiszen ha baba van a dologban, akkor már kimutatja a teszt, ha késik a menzesz, ha nem, azt is jó tudni. Én nem ringattam magam reményekben, tudni akartam biztosra, hogy baba-e, vagy nem. És rögtön mentem dokihoz, nem vártam vele heteket.
4/13 anonim válasza:
Én vártam, az elsőnél 1 hét késés után csináltam. A másodiknál 2 hét késésnél csináltam tesztet.
Baromi hülyeségnek tartom h mostanság mindenki mensi előtt tesztelget, aztán aggódnak h jaj akkor nem is lehet...
5/13 anonim válasza:
Egyik terhességem előtt sem teszteltem ...
6/13 anonim válasza:
Nézd meg itt a kérdések egy részét: "nem jött meg X napja, ez meg az folyik belőlem, lehetek terhes??" És itt tippeltet a nagyközönséggel, de tesztet nem venne. Napi szinten van ilyen kérdés.
7/13 kloetta válasza:
én minimum 5 napot várok. Az első babámnál az 5. napon is épp hogy csak halvány csíkom volt. Most a másodikat tervezzük, 2-3 nap késés-csúszás simán benne lehet rendszeres ciklusban is néha, így annyit mindenképp érdemes kivárni szerintem
8/13 anonim válasza:
Èn kb. 5 napot vártam, erős pozitìv lett a tesztem (nekünk mensi utáni első nap fogant).
9/13 anonim válasza:
8 nap késés után csináltam a tesztet.Azonnal erős pozi lett.
Kétség sem fért a terhességhez.Ilyen volt akkor.
Ma már 2 éves nagylány az eredménye. :D
10/13 anonim válasza:
Előbb sose teszteltem, de szerintem heteket csak annak érdemes várnia, akinek annyira bizonytalan a ciklusa.
Nekem az utóbbi időben mindig majdnem napra pontos volt (csak 1 nappal jött előbb vagy később), így két nappal a nemvárt után már eléggé gyanakodtam egy teszthez. Erős pozitív lett. Örülök, hogy megcsináltam, így jobban oda tudok figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!