Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szegedi Kaáliba ki a jobb?...

Szegedi Kaáliba ki a jobb? Zádori Dr, vagy Krizsán Dr-nő? Minden tapasztalat érdekel!

Figyelt kérdés
Most fogok majd bejelentkezni konzultációra, csak nem tudom kihez kérjek időpontot?!
2010. febr. 3. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán már választottál is de ez a kérdés így elég gáz.Ki a jobb?Nem tudom szerintem mindkettő jó és lelkiismeretes.Ott dolgoznak évek óta és segítenek a meddő párokon.sok sikert.
2010. febr. 4. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Mindkét orvos jó. Bármelyiket választhatod.

De ha neked egyébként mindegy, akkor a doktornőt javaslom, mert hozzá hamarabb kapsz időpontot.

Ez tuti.

Én január közepén kértem időpontot és akkor tudtak március közepére adni a drnőhöz. A dokihoz csak később lehetett volna.

2010. febr. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!