Miért? Teljesen tanácstalan vagyok! Nem tudom mit tegyek? Részletek lent!
Figyelt kérdés
2 éve nem sikerül a baba.Négyen vagyunk jó barátnők és egyben közvetlen szomszédok is.Az egyik barátnőm 4 hónapos terhes,a másik 6 hetes,de lehet hogy nem tartják meg.Nem tudom,hogy reagáljam a dolgokat.2010. febr. 3. 10:30
11/12 anonim válasza:
14:18-as vagyok. Semmiképpen ne add fel, amit a dokid mondott (és ő gondolom komolyan gondolta, feleslegesen minek bíztatott volna) minden esélyed megvan rá, hogy terhes legyél. Én a helyedben mindent megpróbálnék, ami lehetséges (inszem, lombik, stb), és szerencsére elég sok lehetőség van. Szorítok neked!
12/12 anonim válasza:
15.31-es vagyok, az endós laparos. Ne add fel, mert megvan az esélyed a babára! Szerintem ha egy kicsit összeszedted magad lelkileg, jelentkezz be egy meddőségi centrumba, mert a dokid ennél többet nem hiszem, hogy tehet. Ott viszont mindent megpróbálnak a siker érdekében, hidd el! Én is erre készülök, mert már csak ez maradt. Tudom, hogy nagyon nehéz néha, hogyne tudnám... Látod, akik egészségesek, és van már egy baba, az sem garancia semmire. Bár legalább ők már tudják, milyen anyának lenni. Az én fejemben is sokszor megfordul, hogy talán én ezt sosem tudom meg. De nem akarom ezt elfogadni és mindent ki fogok próbálni, amit csak tehet. Nekem már sokan mondták azt, hogy engedjem el magamtól a görcsösséget (na igen, ne gondolj a fehér elefántra), és gondoljak arra, hogy gyerek nélkül is lehet teljes életet élni. És ha esetleg nem jön össze a baba, úgy is jó. Na én erre a pontra egyszerűen nem tudok eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!