Ovu utáni 16. napon vagyok, a hőm magas, merjek reménykedni?
2010. febr. 3. 10:17
2/6 anonim válasza:
A múlt hónapban is ilyen szép magas volt a hőd. Holnap ha nem jön meg, akár csinálhatsz tesztet is. Megy a drukk:-)
3/6 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel csináltam egy tesztet,de az sajnos még negatív volt. Szombaton megpróbálom újra,ha addig nem jön meg.
2010. febr. 3. 11:02
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok,2 nap múlva ismét tesztelj lehet ott van a baba de még nem elég magas a hcg a szervezetedben.
Ha 2 nap múlva is negatív és nem jön meg a mensid sem,menj el dokihoz.Ovu utáni 16-vagy ha 2 nap múlva csinálod a tesztet,18 nap már ki kéne mutatnia a tesztnek.
5/6 anonim válasza:
Bocs látom közben írtak már:)
Szóval első voltam:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat:) Pénteken fel is fogom hívni a dokit,ha még nincs semmi,hátha...:) Így 14 hónap után már tényleg olyan jó lenne:)
2010. febr. 3. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!